Skigebied
Skiregio Oberstaufen
Skigebied
  Skigebied
Skiregio Oberstaufen
Skiregio Oberstaufen
Hoogte skigebied
1708m
741m
Skiliften
Cabineliften
1x
Stoeltjesliften
2x
Sleepliften
14x
Pistes Totaal: 52km
Beginner
0km
Gemiddeld
17km
Gevorderd
24km
Expert
11km
Snowboarding
Half-pipes
0x
Funparks
0x
Boarder Cross
0x
Snowparks
0x
Langlaufen Totaal: 100km

Bekijk ons wintersportaanbod

0 wintersport chalets in Skiregio Oberstaufen

Bekijk ons aanbod

Op wintersport in Oberstaufen, voor een heerlijke vakantie in de sneeuw

De wintersportbestemming Oberstaufen is gelegen in het zuidelijkste deel van Duitsland, vlakbij de Bodensee en het aangrenzende Oostenrijkse Alpengebied. Vanuit uw chalet aan de pistes van Oberstaufen maakt u mooie afdalingen. Eenmaal beneden kunt u genieten in een van de gelegenheden voor een hapje of drankje.

Ontdek vanuit uw vakantiehuis in Oberstaufen de mooie pistes, en vergeet de langlaufloipen niet!

Oberstaufen behoort niet tot de grootste skigebieden van Duitsland, maar wel tot de beste. De pistes op de Hochgrat (1832 meter) zijn zeker de moeite waard. Dat geldt ook voor de wereldcup-pistes op de Hündle, al is enige ervaring hier wel gewenst. De 7000 inwoners tellende gemeente heeft zich ook op het groeiende aantal langlaufers ingesteld. In de omgeving ligt 120 kilometer aan geprepareerde loipen, een nachtloipe en een langlaufcentrum. Via een aantal routes heeft u direct aansluiting op de 60 kilometer lange marathonloipe van de Alpsee tot de Waldsee.

Een dagje ontspannen in de sneeuw, ga voor een wandeling door het wintersportgebied Oberstaufen

Meer dan 60 kilometer wandelwegen zijn sneeuwvrij gemaakt, waardoor wandelen een heerlijke ontspanning is. De liften brengen u, met of zonder ski's, naar boven om te zonnen, te wandelen of af te dalen via 35 kilometer lange, machinaal geprepareerde pistes, die voor zowel beginners als gevorderden geschikt zijn.

Kuurpark Oberstaufen, even wat anders dan wintersport

In het kuurpark kunt u de schaatsen onderbinden. Een romantische tocht met de arrenslee zal u nog lang heugen en 's avonds gezellig rond de open haard, vergeet u vast en zeker al snel de beslommeringen van alledag!

Alle vakantiehuizen in Skiregio Oberstaufen
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020