Een selectie van onze wintersporthuizen

Skigebied
Regio Chiemgau
Skigebied
  Skigebied
Regio Chiemgau
Regio Chiemgau
Hoogte skigebied
1860m
610m
Skiliften
Cabineliften
4x
Stoeltjesliften
12x
Sleepliften
39x
Pistes Totaal: 61km
Beginner
0km
Gemiddeld
27km
Gevorderd
30km
Expert
4km
Snowboarding
Half-pipes
1x
Funparks
0x
Boarder Cross
0x
Snowparks
0x
Langlaufen Totaal: 110km

Bekijk ons wintersportaanbod

21 wintersport chalets in Regio Chiemgau

Bekijk ons aanbod

De regio Chiemgau is een charmante skiregio op de grens met Oostenrijk dat bestaat uit de skigebieden Steinplatte bij Reit im Winkl en Kampenwand rond Ruhpolding en Inzell. Dit zijn dan ook de bekendste wintersportcentra in de regio waarbij Ruhpolding met name bekend is vanwege de uitstekende langlaufmogelijkheden, Inzell vanwege de beroemde ijsbaan en Reit im Winkl vanwege de goede afdalingen en de gunstige ligging ten opzichte van diverse andere skigebieden aan de Oostenrijkse kant van de grens. Naast goede mogelijkheden voor skiërs en snowboarders, biedt de omgeving een enorme hoeveelheid geprepareerde loipes die ook regelmatig worden gebruikt voor wereldbekerwedstrijden en nationale kampioenschappen.

In deze veelzijdige wintersportbestemming vind je tot 1800 meter hoogte pistes voor skiërs van ieder niveau. De afdalingen van de Kampenwand en de Hochfelln hebben bij de kenners een goede naam. Voor echte beginners zijn er bij de Kaltwasserlift eenvoudigere afdalingen. Op de Steinplatte tref je een volwaardig gebied met ruim 30 kilometer aan affalingen.

Ook voor kinderen zijn hier prima faciliteiten aanwezig. Indien de sneeuwcondities te wensen overlaten, zullen sneeuwinstallaties voor voldoende sneeuw zorgen. `s Avonds kun je skiën op de verlichte pistes, waarna je in een van de vele café´s en bars kunt genieten van een gezellige en sfeervolle après-ski.

Alle vakantiehuizen in Regio Chiemgau
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020