Skigebied
Oberaudorf-Hocheck
Skigebied
  Skigebied
Oberaudorf-Hocheck
Oberaudorf-Hocheck
Hoogte skigebied
900m
476m
Skiliften
Cabineliften
0x
Stoeltjesliften
1x
Sleepliften
4x
Pistes Totaal: 8km
Beginner
0km
Gemiddeld
3km
Gevorderd
4km
Expert
1km
Snowboarding
Half-pipes
1x
Funparks
1x
Boarder Cross
0x
Snowparks
0x
Langlaufen Totaal: 33km

Bekijk ons wintersportaanbod

0 wintersport chalets in Oberaudorf-Hocheck

Bekijk ons aanbod

Wintersport in Oberaudorf-Hocheck, dé ideale bestemming voor jong en oud

Oberaudorf-Hocheck is een ideale wintersportbestemming voor zowel jong als oud. Met name voor gezinnen is dit een zeer aangename vakantiebestemming. Deze omgeving biedt vele mogelijkheden om u uit te leven in de sneeuw. Het gebied is sneeuwzeker doordat de pisten worden besneeuwd met sneeuwinstallaties en met de nieuwste technieken worden onderhouden. Vanuit uw chalet in Oberaudorf-Hocheck maakt u kennis met wintersport in Duitsland.

Op wintersport op de grens tussen Duitsland en Oostenrijk

Kufstein in Tirol ligt direct om de hoek. Innsbrück, München en Salzburg zijn met de auto binnen een uur te bereiken. Ook buiten het winstersportseizoen is hier genoeg te beleven in dit bekende en geliefde luchtkuuroord. Het is een paradijs voor waterliefhebbers, wandelaars en fietsers met een rijkdom aan cultuur en tradities.

Ontdek wintersportgebied Oberaudorf-Hocheck vanuit uw chalet aan de piste

De pistes in het wintersportgebied Oberaudorf-Hocheck mag u niet missen maar wat denk u van onder andere 50 kilometer aan winterwandelpaden, klootschieten op ijs en schaatsen op een natuurlijke ijsbaan op de Lügsteinsee, tochten met een arrenslee en sneeuwschoenwandelen. Ook is er de mogelijkheid om te schansspringen. Daarnaast zijn er 3 verlichte rodelbanen in Hocheck (2,5 km), Brünnstein (6 km)en Tatzelwurm (ca. 3 km). Langlauf-, ski-, carving- en snowboardscholen zijn binnen handbereik en u kunt alpine skiën in het skiparadijs Sudelfeld en Hocheck (25 sleepliften en stoeltjesliften met ca. 30 km pistes). Er is tevens een snowboard halfpipe aanwezig.

Alle vakantiehuizen in Oberaudorf-Hocheck
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020