Vakantiehuizen en chalets Oberaudorf-Hocheck

Skigebied: Oberaudorf-Hocheck

Bekijk ons wintersportaanbod

0 wintersport chalets in Oberaudorf-Hocheck

Bekijk ons aanbod

Wintersport in Oberaudorf-Hocheck, dé ideale bestemming voor jong en oud

Oberaudorf-Hocheck is een ideale wintersportbestemming voor zowel jong als oud. Met name voor gezinnen is dit een zeer aangename vakantiebestemming. Deze omgeving biedt vele mogelijkheden om u uit te leven in de sneeuw. Het gebied is sneeuwzeker doordat de pisten worden besneeuwd met sneeuwinstallaties en met de nieuwste technieken worden onderhouden. Vanuit uw chalet in Oberaudorf-Hocheck maakt u kennis met wintersport in Duitsland.

Op wintersport op de grens tussen Duitsland en Oostenrijk

Kufstein in Tirol ligt direct om de hoek. Innsbrück, München en Salzburg zijn met de auto binnen een uur te bereiken. Ook buiten het winstersportseizoen is hier genoeg te beleven in dit bekende en geliefde luchtkuuroord. Het is een paradijs voor waterliefhebbers, wandelaars en fietsers met een rijkdom aan cultuur en tradities.

Ontdek wintersportgebied Oberaudorf-Hocheck vanuit uw chalet aan de piste

De pistes in het wintersportgebied Oberaudorf-Hocheck mag u niet missen maar wat denk u van onder andere 50 kilometer aan winterwandelpaden, klootschieten op ijs en schaatsen op een natuurlijke ijsbaan op de Lügsteinsee, tochten met een arrenslee en sneeuwschoenwandelen. Ook is er de mogelijkheid om te schansspringen. Daarnaast zijn er 3 verlichte rodelbanen in Hocheck (2,5 km), Brünnstein (6 km)en Tatzelwurm (ca. 3 km). Langlauf-, ski-, carving- en snowboardscholen zijn binnen handbereik en u kunt alpine skiën in het skiparadijs Sudelfeld en Hocheck (25 sleepliften en stoeltjesliften met ca. 30 km pistes). Er is tevens een snowboard halfpipe aanwezig.

Alle vakantiehuizen in Oberaudorf-Hocheck

Uw huis verhuren