Een greep uit ons aanbod in Feldberg

Wintersport Feldberg

Feldberg is een sfeervol wintersportgebied dat vooral geschikt is voor beginners en lichtgevorderden. Dit skigebied heeft zijn naam te danken aan de Felberg die met zijn 1.493 meter, de hoogste berg is van het Zwarte Woud. Op deze berg is het eigenlijk alleen mogelijk om te langlaufen, waardoor er voornamelijk geskied wordt op de bergen Seebuck en Grafenmatt . Er is hier voor ieder wat wils!

Kenmerken

Skigebied
Feldberg
Skigebied
  Skigebied
Feldberg
Feldberg
Hoogte skigebied
1400m
950m
Skiliften
Cabineliften
1x
Stoeltjesliften
5x
Sleepliften
32x
Pistes Totaal: 63km
Beginner
0km
Gemiddeld
22km
Gevorderd
35km
Expert
6km
Snowboarding
Half-pipes
0x
Funparks
0x
Boarder Cross
0x
Snowparks
1x
Langlaufen Totaal: 180km

Bekijk ons wintersportaanbod

24 wintersport chalets in Feldberg

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Een gezellig familieoord

Skiën, snowboarden, langlaufen en wandelen? In Feldberg zijn er talloze mogelijkheden. Het is het grootste skigebied in Baden-Württemberg en vooral geliefd onder beginnende wintersporters. Door een brug in het dal worden twee gebieden met elkaar verbonden. Meer gebieden betekent meer winterpret.

Lees meer
Vier de vakantie in het Zwarte Woud

Feldberg is gelegen in het Zwarte woud, dat ook wel het oudste natuurreservaat van Duitsland genoemd wordt. Het skigebied is gelegen tussen de hellingen van de Grafenmatt en de Seebuck. Rondom het skigebied liggen nog een aantal deelskigebieden, zodat u hier als wintersporter aan niets te kort komt.

Lees meer
Volop genieten tijdens uw vakantie

Niet alleen skiën of snowboarden behoort tot de mogelijkheden tijdens uw wintersportvakantie want dit gebied is ook zeer geschikt voor wandelaars en langlaufers. Wanneer je je even helemaal wilt uitleven, dan kun je terecht in het funpark. Ook voor de kleintjes zijn er genoeg activiteiten, zoals freestyle clinics of speelse skilessen te ondernemen.

Lees meer
Beste Funpark van Duitsland

Voor de waaghalzen biedt Feldberg een funpark met vele halfpipes en verschillende events voor de gevorderde snowboarders en skiër. Zelfs voor de kleine sneeuwvrienden worden er verschillende activiteiten aangeboden, zoals een freestyle training of een klein obstakel. Dit funpark behoort met zijn 40 verschillende obstakels tot het meest geliefde funpark van Duitsland. Voor de ervaren skiër is er een speciale freeride piste gecreëerd.

Lees meer
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020