Coronavirus updates hier*. Customer Service kan ivm drukte alleen gasten te woord staan die binnen drie dagen vertrekken. Dank voor uw begrip.

Wintersport met het hele gezin op de grote Arber

De "Mont Blanc van het Beierse Woud" of de "König des Bayerischen Waldes" zijn de indrukwekkende bijnamen van de Großer Arber. Deze majestueuze berg ligt in de Duitse deelstaat Beieren. In de zomer is dit een geweldig wandelgebied en in de winter is de Arber het domein van de skiërs, snowboarders en langlaufers. Ook worden in het skigebied van de Arber jaarlijks internationale wintersportwedstrijden gehouden. Maar een familie met beginnende en gevorderde amateurskiërs kan zich ook prima vermaken op de pistes tijdens een skivakantie bij de Arber.

Kenmerken

Skigebied
Arber
Skigebied
  Skigebied
Arber
Arber
Hoogte skigebied
1450m
1050m
Skiliften
Cabineliften
1x
Stoeltjesliften
2x
Sleepliften
3x
Pistes totaal: 10km
Beginner
0km
Gemiddeld
4km
Gevorderd
4km
Expert
2km
Snowboarding
Half-pipes
0x
Funparks
1x
Boarder Cross
0x
Snowparks
0x
Langlaufen totaal: 160km

Bekijk ons wintersportaanbod

27 wintersport chalets in Arber

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Arber: hoog skiën in Duitsland

Van Bodenmais tot en met Bayerisch Eisenstein bij de Tsjechische grens: zo strekt het skigebied van de Arber zich uit in het oosten van Beieren. U kunt hier wintersporten op letterlijk hoog niveau, want de piste reikt tot aan de punt van de 1456 hoge Arber. Het is dus niet alleen heerlijk skiën bij de Arber, maar ook genieten van prachtige uitzichten.

Lees meer
Kies uw vakantiehuis bij de Arber

Een wintersport naar de Arber is geschikt voor zowel een klein als een groot gezelschap. Er zijn twee dorpen waar u kunt kiezen uit allerlei soorten accommodaties. Dus of u nu gezellig met een groep vrienden in een chalet wilt verblijven of liever met uw levenspartner voor een appartement bij de Arber kiest, het is mogelijk in dit prachtige skigebied.

Lees meer
Haal nog meer uit uw skivakantie

Een wintersport bestaat meestal uit witte pistes en gezelligheid in restaurants en cafés. Maar de meesten willen daar ook graag een extra belevenis aan toevoegen. Boekt u een vakantiehuis bij de Arber, dan heeft u alle gelegenheid voor een boeiende wintersportvakantie. Dat kan ook eigenlijk niet anders met een verblijf aan de voet van deze majestueuze berg.

Lees meer

Uw huis verhuren

Doe inspiratie op!