Vakantieparken in Zuid-Limburg | Belvilla

Een selectie uit ons aanbod vakantiehuizen

Geniet op een vakantiepark in Zuid-Limburg!

Kenmerkend aan Zuid-Limburg zijn de prachtige landschappen. Heuvels, ongerepte bossen en weilanden waar geen einde aan lijkt te komen. Al wandelend of fietsend word je om de haverklap verrast door onverwachte schitterende vergezichten. Maar de regio heeft veel meer te bieden. Denk aan historische bezienswaardigheden, drukbezochte evenementen, wellness resorts en verrukkelijke streekgerechten die in de meeste restaurants geserveerd worden.

Bekijk ons aanbod

84 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Waarom op vakantie naar Zuid-Limburg?

Zuid-Limburg staat ook wel bekend als ‘de flessenhals’. Dit omdat deze regio het smalste stukje Nederland is. Het zuidelijke Heuvelland, Maastricht en Valkenburg zijn de meest bekende plaatsen en populaire trekpleisters.

Lees meer
Limburgs genieten op een vakantiepark

Welke redenen zijn er om te kiezen voor een verblijf op een vakantiepark in Limburg? Er zijn er zoveel! Op veel van de vakantieparken vind je een ruim aanbod aan faciliteiten voor zowel jong als oud.

Lees meer
Ben jij klaar om Limburg te ontdekken?

Oke je bent aangekomen op een van de bungalowparken van Zuid-Limburg. Nu wordt het keuzes maken, want er is ontzettend veel te doen! Ga je voor sport en avontuur, educatief, bourgondisch genieten, relaxen of een gezellig dagje shoppen?

Lees meer
Het unieke residence Valkenburg

Vlakbij de gezellige plaats Valkenburg, middenin het Geuldal vind je Résidence Valkenburg. Een unieke locatie in het zuidelijkste puntje van ons land waar je heerlijk kunt kamperen of kunt verblijven in één van de vakantiehuizen.

Lees meer
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020