Een selectie uit ons aanbod vakantiehuizen

Bekijk alles

Limburg heet u welkom!

Deze Nederlandse provincie is een heel speciale. Het ligt in het zuidoosten van Nederland en daardoor tussen België en Duitsland in. Het beste van three worlds dus eigenlijk. Geniet van watersportgebieden, maar ook stuifduinen en groene heuvellandschappen. Een veelzijdige bestemming voor een verblijf op een vakantiepark in Limburg. Het is dé plek voor de Bourgondiërs onder ons. Limburgers houden van lekker eten, en dat zie je terug in de vele (goede) restaurants. En natuurlijk een van de belangrijkste dingen: de Limburgse vlaai!

Bekijk ons aanbod

252 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Waarom een bungalow in Limburg?

In Limburg is echt altijd wat te doen! Eerste aanrader is om uw fiets mee te nemen naar uw bungalow in Limburg, want het is dé fietsregio bij uitstek. De routes leiden u langs de mooiste plekjes en dorpjes.

Kilometers en kilometerslange fietsroutes doorkruisen het Limburgse landschap. Daarom is het een walhalla voor fietsliefhebbers. Vergeet echter niet dat het flink kan heuvelen in het Limburgse land! En waar gefietst kan worden, kan uiteraard ook gewandeld worden. En er zijn routes in overvloed. Van korte routes tot fikste wandelingen waar u wel een hele dag zoet mee bent. Leuk is ook dat veel routes een eigen thema hebben. Zo zijn er die helemaal gericht zijn op het spotten van bijzondere vogels tot een heuse muziekroute op de Mookerheide. Als u met de familie afreist naar een vakantiepark in Limburg is er goed nieuws! Ook voor kinderen is het een perfecte bestemming. Want, naast wandelen en fietsen, zijn er ook veel hartstikke leuke, leerzame en spannende activiteiten voor kinderen en pubers. En vooruit: ook de ouders zullen hier van genieten. Kastelen, attractieparken, grotten, dierentuinen en outdoor adventures. Wist u dat dit allemaal in Limburg te vinden is? Geweldig leuke uitstapjes vanaf uw Limburgs vakantiepark! Reist u in het gezelschap van een 4-potig familielid? Bij Belvilla heeft u keuze uit veel bungalowparken in Limburg waar honden zijn toegestaan. In veel van de natuurparken zijn speciale gebieden waar de hond lekker los rond mag rennen.

Limburgs genieten op een vakantiepark

Wat is nou eigenlijk de reden om te kiezen voor een verblijf op een vakantiepark in Limburg? We kunnen zoveel redenen opnoemen! Op veel van de vakantieparken vindt u in ieder geval voorzieningen voor zowel jong als oude(er).

Lekker baantjes trekken in het (overdekt) zwembad, ravotten in de speeltuin en lekker eten en drinken bij restaurantjes op het vakantiepark. Wist u dat sommige bungalowparken in Limburg zelfs een sauna hebben? Gaan de kinderen mee op vakantie dan is het bijkomend voordeel dat zij op een vakantiepark sneller aansluiting zullen hebben met leeftijdsgenootjes. Kunnen ze gezellig samen spelen, terwijl u heerlijk kunt relaxen met een mooi boek. Het aanbod vakantiepark in Limburg is groot bij Belvilla. U heeft ruim keus. Gaat u voor die bosvilla, het luxe chalet of de moderne bungalow? Ook grotere groepen doen er goed aan om te kijken naar een vakantiepark in Limburg. U kunt met de hele familie/vereniging of vriendengroep verblijven in 1 groot huis, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om meerdere huisjes bij elkaar te boeken. Wat u maar wil. Zorg er wel voor dat iedereen zijn/haar wandelschoenen bij zich heeft, want vanaf de meeste vakantieparken in Limburg loopt u zo de bossen of de heuvels in. Lekker actief bezig zijn, genieten van de gezonde buitenlucht en daarna helemaal voldaan thuiskomen in uw eigen bungalow. Wat een luxe is dat. En dan óf lekker zelf koken of smullen in het restaurant op het vakantiepark. Waar gaat u voor kiezen?

Op ontdekking in Limburg

Wanneer u Limburg binnen komt rijden lijkt het even alsof u in het buitenland bent. Het heuvelachtige landschap, historische gebouwen en natuurlijk het typisch Limburgse accent met de bekende ‘zachte G’.

We schreven het al eerder, maar Limburg is dus echt top voor kinderen en pubers. De vele kastelen wachten op jullie om ontdekt te worden. Sommige zijn ingericht als museum, bij anderen kun je genieten van mooie en leerzame rondleidingen. Of wat helemaal spannend is: in Kasteel Hoensbroek in Heerlen kunt u zelf een filmscène opnemen of een familietocht doen als musketiers. Vindt u het wel heel leuk en interessant om het Limburgse land te bewonderen, maar ziet u het niet zitten om hiervoor lange fiets- en wandeltochten te maken? Dan kunt u een ritje maken met de stoomtrein die u langs Limburgse, heuvel en dalen leidt. Zo houdt u des te meer tijd over om te genieten op het vakantiepark in Limburg. En laten we Toverland niet vergeten! Dit attractiepark in Sevenum timmert hard aan de weg om het beste uitje van Nederland te worden. En dat is ook logisch met de spectaculaire Troy, is de snelste, grootste én langste houten achtbaan van de Benelux. Uiteraard zijn er ook véél leuke attracties voor iets jongere kinderen. Je kunt je hier prima een dag (of meer) vermaken! En het ligt vlak bij uw bungalow op een vakantiepark in het noorden van Limburg!

Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020