Vakantieparken in Limburg | Belvilla

Bespaar 10% extra door te betalen met een Belvilla cadeaubon

Onvang direct in je mailbox · 5 jaar geldig

Limburg heet u welkom!

Deze Nederlandse provincie is een heel speciale. Het ligt in het zuidoosten van Nederland en daardoor tussen België en Duitsland in. Het beste van three worlds dus eigenlijk. Geniet van watersportgebieden, maar ook stuifduinen en groene heuvellandschappen. Een veelzijdige bestemming voor een verblijf op een vakantiepark in Limburg. Het is dé plek voor de Bourgondiërs onder ons. Limburgers houden van lekker eten, en dat zie je terug in de vele (goede) restaurants. En natuurlijk een van de belangrijkste dingen: de Limburgse vlaai!

Bekijk ons aanbod

191 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Waarom een bungalow in Limburg?

In Limburg is echt altijd wat te doen! Eerste aanrader is om uw fiets mee te nemen naar uw bungalow in Limburg, want het is dé fietsregio bij uitstek. De routes leiden u langs de mooiste plekjes en dorpjes.

Lees meer
Limburgs genieten op een vakantiepark

Wat is nou eigenlijk de reden om te kiezen voor een verblijf op een vakantiepark in Limburg? We kunnen zoveel redenen opnoemen! Op veel van de vakantieparken vindt u in ieder geval voorzieningen voor zowel jong als oude(er).

Lees meer
Op ontdekking in Limburg

Wanneer u Limburg binnen komt rijden lijkt het even alsof u in het buitenland bent. Het heuvelachtige landschap, historische gebouwen en natuurlijk het typisch Limburgse accent met de bekende ‘zachte G’.

Lees meer