Top bezienswaardigheden in Noord-Brabant

Ontspan in de natuur

Kleurrijke bloemen in Zundert

Het paleis van Bergen op Zoom

Ontdek de kathedraal in Oudenbosch

Aanmelden

Noord-Brabant

Ga voor een vakantie in Noord-Brabant

Geniet van een vakantiehuis in het mooie landschap van de Nederlandse provincie Noord-Brabant! De regio kenmerkt zich door een afwisselende natuur en gezelligheid. Ontdek hier de historische Brabantse plaatsjes en de mooie natuur: van bos en heide tot vennen en stuifduinen. Een vakantie in Brabant is puur genieten. Zeker met de vakantiehuizen van Belvilla! Boek een vakantiehuis in het Groene Hart, een boerderij in een mooi natuurgebied, een chalet gelegen aan de rand van het bos of een vakantiewoning in een typisch Brabants dorp. Je vakantiehuis in Noord-Brabant is het ideale startpunt voor een ontdekkingstocht door deze mooie provincie.

Geniet van de Brabantse gezelligheid vanuit je vakantiehuis

Het is heerlijk vertoeven tijdens een vakantie in het Bourgondische Noord-Brabant. De provincie kent veel natuurschoon, mooie natuurgebieden, bezienswaardige steden, schilderachtige dorpen, kastelen en landhuizen en historische vestingstadjes langs de Maas. Dicht bij elkaar liggen prachtige natuurgebieden en attractieparken. ’s-Hertogenbosch, omringd door de Meierij, is een schitterende mooie stad die je tijdens je vakantie in Noord-Brabant zeker moet bezoeken. Maak een tocht over de Maasdijk en bezoek gezellige vestingstadjes, zoals Megen, Ravenstein en Grave. Er is genoeg te doen voor jong en oud! Bezoek de Efteling of de Beekse Bergen, wandel door de Loonse en Drunense Duinen of De Kempen en ga winkelen in Tilburg, Eindhoven, Bergen op Zoom of Den Bosch. Je vakantiehuis in Noord-Brabant is het ideale vertrekpunt!

Maak kennis met Noord-Brabant vanuit je vakantiehuis in het groen

Een vakantiepark, zoals de Katjeskelder, midden in de natuur van Noord-Brabant! De provincie Noord-Brabant is een ‘groene’ regio en heeft een aantal prachtige natuurgebieden. Nationaal Park De Groote Peel is een hoogveengebied waar voorheen turf is gestoken. Tegenwoordig is het een vogelrijk natuurgebied waar je heerlijk urenlang kunt wandelen. Binnen het Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen liggen veel verschillende landschappen. Natuurlijk de kenmerkende stuifzanden, maar ook uitgebreide bossen en moerassen. Het is een schitterend gebied waar je heerlijk kunt wandelen. Bezoek De Kempen voor een wandel- of fietstocht door uitgestrekte bossen, geurige heide en slingerende beken. Maar dan zijn we er nog niet! Wat dacht je van de Biesbosch? Een schitterend natuurgebied met riviereilanden, kreken en wilgenvloedbossen. In de provincie Noord-Brabant kun je een heerlijk dagje ontspannen, eindeloos wandelen tussen prachtige flora en fauna en ’s avonds lekker thuis komen in je eigen Belvilla vakantiehuis.

Beleef Noord-Brabant vanuit een vakantiehuis

Tijdens een vakantie in Noord-Brabant is het volop genieten! Evenementen zoals carnaval en diverse muziekfestivals zorgen voor de Brabantse gezelligheid. In de grotere steden vinden vooral in de zomermaanden leuke evenementen plaats. Vermaak voor de kinderen vind je in deze provincie in overvloed in één van de vele attractieparken is dit goed mogelijk. Wat dacht je van een dagje Efteling in Kaatsheuvel, Beekse Bergen in Hilvarenbeek, Autotron in Rosmalen en de Zoo in Best. Overdag heerlijk bezig zijn en ’s avonds lekker relaxen in je vakantiehuis in Noord-Brabant!

Luxe villa huren in Brabant

Rust, ultieme ontspanning en even helemaal niks doen: dat klinkt als een ideale vakantie, of niet? Ben je op zoek naar een uniek luxe villa in Brabant dat nét dat beetje extra biedt? Neem dan ook een kijkje in ons Belvilla Exclusive aanbod in. In het aanbod vakantiewoningen op onze website vind je zowel luxe villa's als grote vakantiewoningen voor 6, 8, 10 of 12 personen en vakantiehuizen met eigen zwembad en andere voorzieningen terug. Een unieke luxe villa met jacuzzi, ligbad, sauna en open haard is echt vakantie nemen. Een luxe villa met jacuzzi biedt de nodige ontspanning tijdens je vakantie. Na een actieve dag wandelen en fietsen door het landschap van Noor-Brabant is het heerlijk om tot rust te komen in een vakantiehuis met alles erop en eraan.

Heerlijk fietsen tijdens je vakantie in Noord-Brabant

Fietsen tijdens je vakantie in Noord-Brabant behoort ook tot de mogelijkheden! Tijdens een fietstocht kun je prima genieten van de prachtige natuur en de stilte. Er is een uitgebreid fietsroutenetwerk waarmee je zelf een mooie route kunt samenstellen. Fiets door de Peel of de Kempen, langs veenplassen, heidevelden, zandruggen en door bossen. Leuk is het om een themaroute te fietsen! De focus bij deze routes ligt op cultuur, natuur en culinaire hoogstandjes. Na een heerlijke dag in de buitenlucht is het fijn om lekker bij te komen in je eigen vakantiehuis in Noord-Brabant!

Bezoek ’s-Hertogenbosch vanuit je vakantiehuis in Noord-Brabant

Bij een vakantie in Noord-Brabant hoort een bezoek aan Den Bosch! De stad wordt gekenmerkt door het prachtige historische stadshart. Je kunt er lekker shoppen, gezellig een terrasje pakken of een rondvaart maken op de Binnendieze langs de mooiste plekjes van de binnenstad. Bezoek ook de Sint-Janskathedraal, het stadhuis en de Drakenfontein. Boek nu een vakantiehuis uit ons aanbod vakantiehuizen in Noord-Brabant en maak een dagtripje naar deze prachtige stad!

Alle vakantiehuizen in Noord-Brabant
Veelgestelde vragen over een vakantie in Noord-Brabant
Hoeveel‌ ‌Belvilla‌ ‌huisjes‌ ‌zijn‌ ‌er‌ ‌beschikbaar‌ ‌in Noord-Brabant?‌ ‌

In Noord-Brabant kun je kiezen uit 190+ Belvilla huisjes.‌ ‌

Wat‌ ‌zijn‌ ‌de‌ ‌belangrijkste‌ ‌bezienswaardigheden‌ ‌in‌ Noord-Brabant?‌ ‌

Als‌ ‌je‌ ‌op‌ ‌vakantie‌ ‌bent‌ ‌in‌ Noord-Brabant moet‌ ‌je‌ ‌zeker‌ ‌een‌ ‌bezoekje‌ ‌brengen‌ ‌aan‌ Maasdijk, Megen, Ravenstein, Grave, Efteling of de Beekse Bergen, de Loonse en Drunense Duinen of de Kempen en Tilburg.‌ ‌

Wat‌ ‌moet‌ ‌ik‌ ‌tijdens‌ ‌mijn‌ ‌verblijf‌ ‌in‌ Noord-Brabant zeker‌ ‌doen?‌ ‌

Een‌ ‌paar‌ ‌activiteiten‌ ‌in‌ Noord-Brabant ‌die‌ ‌je‌ ‌niet‌ ‌mag‌ ‌overslaan:‌ ‌ Winkelen Fietsen Parken bezoeken Kathedralen bezichtigen Naar een muziekfestival

Welke‌ ‌gerechten‌ ‌moet‌ ‌ik‌ ‌in‌ Noord-Brabant ‌absoluut‌ ‌proeven?‌ ‌

In‌ Noord-Brabant kun‌ ‌je‌ ‌smullen‌ ‌van‌ Brabantse worstenbroodjes en Brabantse Wal Asperges.‌ ‌

Wat‌ ‌is‌ ‌de‌ ‌beste‌ ‌tijd‌ ‌voor‌ ‌een‌ ‌vakantie‌ ‌naar‌ Noord-Brabant?‌ ‌

Als‌ ‌je‌ ‌op‌ ‌vakantie‌ ‌wilt‌ ‌naar‌ Noord-Brabant,‌ ‌kun‌ ‌je‌ ‌het‌ ‌beste‌ ‌gaan‌ ‌in‌ ‌de‌ ‌periode‌s ‌van‌ juni tot en met augustus en december tot en met februari.‌

Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020