Een selectie van onze huizen

Bekijk alles

Bekijk ons aanbod

19.455 vakantiehuizen

Bekijk ons aanbod

Waar kunnen de kinderen beter genieten van een vakantie dan aan zee? Kies daarom een kindvriendelijke vakantie in Zeeland. Even heerlijk uitwaaien aan het strand, genieten van de lokale specialiteiten en natuurlijk de prachtige natuur. Zeeland is een bestemming vol mogelijkheden, voor jong en oud. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor een kindvriendelijke vakantie bij Belvilla? Lees dan snel verder. 

 

Zon, zee en strand

Zeeland staat natuurlijk bekend om de vele stranden. De prachtige golven en de frisse zeebries maken het de ideale bestemming om even te ontsnappen aan het dagelijkse leven. Kinderen kunnen zich eindeloos aan het strand vermaken door krabbetjes te vangen, zandkastelen te bouwen, te vliegeren en natuurlijk te zwemmen. Het plezier kan hier niet op!

 

Ontdek Zeeland

Zeeland is geschikt voor ieder seizoen. In de zomer is het hier heerlijk vertoeven aan het strand, maar ook in de andere seizoenen kan je hier genieten samen met de kinderen. Een leerzaam uitje kan gemaakt worden naar het Deltapark Neeltje Jans. Hier kom je alles te weten over Deltawerken en de kinderen kunnen spelen in attracties, zoals de orkaanmachine en de waterspeeltuin. Willen de kinderen hierna naar nog een attractiepark? Ga dan naar het Arsenaal park. Kinderen worden hier een dagje een piraat en zien prachtige vissen in de zee-aquaria. 

 

Een familie vakantiehuis bij Belvilla

Heb jij al besloten welke Zeeuwse bestemming ideaal is voor jouw volgende vakantie? Bekijk al onze vakantiehuizen in Zeeland en laat je inspireren. Wij hebben vakantiehuizen in alle soorten en maten, geschikt voor ieder reisgezelschap. Kleine kinderen hebben een veilige omgeving nodig en daarom zijn onze kindvriendelijke vakantiehuizen toegankelijk voor het hele gezin. Kies je voor een vakantiepark, dan worden ze lekker bezig gehouden door een animatieprogramma. Of wat dacht je van een familie vakantiehuis met vele speeltoestellen zowel binnen als buiten. Denk aan schommels, glijbanen, pingpongtafels en speelgoed voor de jongste vakantiegangers. 

De kindvriendelijke vakantiehuizen bij Belvilla zijn vaak ook nog voorzien van een kinderbedje of kinderstoeltjes. Zo heb je alles bij de hand! Wanneer ga jij op een zorgeloze vakantie met de kinderen? 

 

Bekijk ons aanbod
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020