Feesttaart op de webafdeling

Feesttaart op de webafdeling

Consumenten verkiezen Belvilla

De website van Belvilla blijkt veruit favoriet voor het boeken van een vakantiehuis in Frankrijk, zo toont consumentenonderzoek van WUA! Dit onderzoeksbureau volgde consumenten achter de schermen bij hun zoektocht naar een Frans vakantiehuis. Door ruim aan kop te eindigen, sluit onze website volgens het onderzoeksbureau als beste aan op de wensen van de doelgroep. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee!
Enkele quotes van respondenten illustreren mooi wat de website van Belvilla ze biedt:

  • ‘Het is een eenvoudige site waarop je heerlijk kunt surfen en kijken naar vakantiehuizen. Ze hebben goede prijzen, en het is makkelijk te boeken.’
  • ‘Fijne betrouwbare site waar je ook telefonisch te woord kunt worden gestaan als je dat wilt.’
  • ‘Zeer duidelijk en overzichtelijk met veel keuze.’
  • ‘Je kunt op een snelle manier een huisje vinden dat aan de wensen voldoet.’
  • ‘Door de overzichtelijkheid is het gemakkelijk boeken, ook voor ouderen die niet zo handig zijn met een computer.’

Meer informatie over het onderzoek vind je hier.

Schouderklopje van de consument

Belvilla mag het winnaarslogo voeren

Het onderzoek keek naar werkelijke consumentenbehoeften en online zoekgedrag, waardoor we deze prijs zien als een zeer gewaardeerd schouderklopje van webbezoekers. We zetten ons continu in om optimaal vindbaar te zijn op internet. Daarnaast willen we natuurlijk relevante en sfeervolle informatie bieden als je eenmaal op onze website bent. Het zoek- en boekproces richting je ideale vakantiehuis staat voorop. Alleen al voor vakantiehuizen in Frankrijk bieden wij een keuze uit ruim 2.500 woningen, variërend van kastelen, boerderijen en stadswoningen tot chalets in de bergen en villa’s aan zee. We zien het als onze taak om ervoor te zorgen dat je uitkomt bij het vakantiehuis dat bij je past. Neem zelf eens een kijkje en laat weten hoe je de website ervaart!

Belvilla ook topper in onderzoek vakantiehuis Nederland

Volgend op het onderzoek naar het boeken van een vakantiehuis in Frankrijk deed WUA! onderzoek naar het boeken van een vakantiehuis in Nederland. Ook in dat onderzoek presteerde Belvilla hoog door op de tweede plaats te eindigen. WUA! meldt in reactie op de hoge score van Belvilla in de ranglijst ten opzichte van concurrenten: “Deze grote verschillen doen dan toch realiseren dat Belvilla met een eerste en tweede plaats erg goed en constant presteert.”