Het is weer feest bij Belvilla: we hebben opnieuw een Zoover Award gewonnen! Consumenten hebben ons verkozen tot populairste vakantiehuisaanbieder. De afgelopen weken hebben meer dan 220.000 consumenten hun stem uitgebracht voor de Zoover Awards. Vandaag was het dan zover: de bekendmaking en uitreiking van de Zoover Awards 2015. En als winnaar waren we daar natuurlijk bij!

Feestelijke uitreiking

De Zoover Awards zijn in het leven geroepen om reisorganisaties te belonen voor hun klantvriendelijkheid. Geweldig dus om deze consumentenprijs in ontvangst te mogen nemen! De uitreiking van de prijzen vond vanmiddag plaats. In totaal werden in 23 categorieën awards uitgereikt voor de beste en de meest populaire aanbieder per categorie.

Zoover Award 2015_Populairste Aanbieder Vakantiehuizen_Belvilla_certificaat

Het officiële winnaarscertificaat voor Belvilla als ‘Populairste Aanbieder Vakantiehuizen’

Prolongatie Zoover Award Belvilla

Het is niet de eerste keer dat Belvilla een Zoover Award wint. Vorig jaar werden we al beloond met de Zoover Award 2014 voor Beste Aanbieder Vakantiehuizen. Dit jaar nemen we dus opnieuw een beeldje en certificaat mee naar kantoor.

Zoover Award 2014_Beste Aanbieder Vakantiehuizen_Belvilla_prijsuitreiking

In 2014 namen we ook al zeer vereerd de Zoover Award ‘Beste Aanbieder Vakantiehuizen‘ in ontvangst

Stemmers bedankt!

Heb jij je stem op Belvilla uitgebracht? Heel erg bedankt daarvoor! We hebben klanttevredenheid zeer hoog in ons vaandel en het is super om dat onder meer terug te zien in de grote hoeveelheid stemmen die Belvilla van jullie mocht ontvangen.