Branchewinnaar vakantiehuizen

Belvilla-nominatie-Succes-Factor

Belvilla is branchewinnaar vakantiehuizen en daarmee genomineerd voor de Succes Award

Aanstaande zondag 14 december vanaf 13 uur is Belvilla te zien in het tv-programma de Succesfactor op RTL7. We zijn namelijk uitgeroepen tot winnaar in de branche vakantiehuizen en daarmee genomineerd voor de overkoepelende Succes Award. Deze award is bedoeld voor ‘gezonde ondernemingen met visie en ambitie’. In het programma komen de branchewinnaars aan het woord, waarbij zij inzicht geven in hun succesfactoren. In de uitzending van zondag zie je een interview met onze directeur Bjørn Berg-Andersen. Ook krijg je een kijkje in één van onze vakantiehuizen en bij ons op kantoor.

Succesfactor Belvilla: zekerheid

Wat is de succesfactor van Belvilla? Zekerheid, dat is wat je van Belvilla mag verwachten! Bjørn geeft het al aan in het interview: wij begrijpen dat je gewoon zeker wil zijn van een goede vakantie. Dat je deze belangrijke periode in het jaar in vertrouwde handen wil geven en zorgeloos wil genieten. De zekerheden van Belvilla onderstrepen dit verder. Zo hebben wij al onze vakantiehuizen gecontroleerd, kunnen we bogen op ruim dertig jaar tevreden gasten en staan we 24 uur per dag voor je klaar.

Verder vertelt Bjørn dat wij als professionele verhuurorganisatie huurders en verhuurders samenbrengen. We bieden ook zekerheid richting de vakantiehuiseigenaren die met ons samenwerken. Daarbij nemen we ze veel werk uit handen en weten we een grote, internationale schare vakantiegangers te bereiken, waardoor we de boekingskansen optimaal benutten.

Blik achter de schermen

De opnames voor het programma de Succesfactor vonden plaats op twee locaties: bij Het Mooiste Huis van Twente en bij ons op kantoor.

De opnames van het interview zijn een tijdje terug al gemaakt. We zochten als opnamelocatie een vakantiehuis in Nederland dat een complete vakantiesfeer uitstraalt. Dat vonden we in Het Mooiste Huis van Twente. Vooral de prachtige ligging aan het water, zelfs met een privéstrandje, draagt daar natuurlijk enorm aan bij.

vakantiehuis Het Mooiste Huis van Twente

Vakantiehuis ‘Het Mooiste Huis van Twente’ vormt de opnamelocatie voor het interview

vakantiehuis met privé strand Belvilla vakantiehuizen

Dit vakantiehuis biedt zelfs een privéstrandje!

vakantiehuis aan het water Belvilla vakantiehuizen

Als gast geniet je hier van een prachtig uitzicht over het meer

aankleding tv-opnames Belvilla vakantiehuizen

Met diverse oranje details geven we het vakantiehuis wat extra Belvilla-sfeer

Het bijwonen van dergelijke opnames geeft een interessante blik achter de schermen in televisieland. Waar let de cameraman op, wat ziet de redacteur en hoe gemakkelijk komt de presentatrice uit haar woorden? Ook zie je details die op tv bewust buiten beeld worden gehouden. Wat dacht je bijvoorbeeld van de pallet die als opstapje diende voor de presentatrice om op gelijke hoogte met Bjørn te komen?

Susses Award script Succesfactor Belvilla vakantiehuizen

We starten met het doornemen van het script

Succes Award opnames Succes Factor Belvilla vakantiehuizen

Wat je niet op tv ziet: een pallet als opstapje om op gelijke hoogte het gesprek te voeren

De achtergrondbeelden in ons kantoor zijn nog maar kort geleden opgenomen. Begin deze maand zijn we namelijk verhuisd naar ons nieuwe kantoor en natuurlijk wilden we dat laten zien in de uitzending. We zitten nu in hartje stad en hebben een inrichting die past bij Belvilla. Zo kijken we op diverse plaatsen uit op een prachtig vakantielandschap. Denk aan enorme muurfoto’s van besneeuwde berghellingen of een mediterraan gebied. Ook hebben we een gezellige ruimte die we ‘onze huiskamer’ zijn gaan noemen. Hier kunnen we neerploffen op de bank of een boterham eten aan leuke lange tafels. Opvallend detail is onze vloerbedekking die soms de suggestie geeft van een grasveld, dan weer van een zwembad.

muurfoto wintersport kantoor Belvilla vakantiehuizen

Je krijgt toch spontaan zin in de wintersport als je deze foto ziet!

kantoor customer service Belvilla vakantiehuizen

Op onze afdeling Customer Service krijg je een indruk van het ‘zwembad’ en ‘grasveld’ op de vloer

Uitzending gemist?

Heb je de uitzending van zondag gemist? Zaterdag 20 december om 13 uur is de herhaling, ook op RTL7. En natuurlijk kun je hier de uitzending terugkijken. We zijn erg benieuwd wat je ervan vindt!

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=0fi1k4g5FHA&w=480&h=360]