Vakantiehuis verhuren eigenaren Belvilla Vakantiehuizen

Laatst hadden we speciaal bezoek op kantoor van meneer en mevrouw Roberts, de Nederlandse eigenaren van het Oostenrijkse vakantiehuis Waldheim. In dit huis verhuren ze via Belvilla twee appartementen voor vijf personen, die je ook gezamenlijk voor een gezelschap van tien kan huren. Sinds een klein jaar werken we samen en als dank daarvoor verrasten ze ons met een taart met daarop de foto van hun vakantiehuis in Karinthië.

Nieuwsgierig naar Karinthië?

Ben je benieuwd naar het prachtige landschap van het Oostenrijkse Karinthië? Je kan deze schitterende regio bijvoorbeeld verkennen vanuit vakantiehuis Waldheim of één van onze andere vakantiehuizen in Karinthië. Meneer en mevrouw Roberts besteden veel aandacht aan het huis en hebben al veel laten renoveren. “We willen dat alles op en top is en de gasten zich goed voelen in ons vakantiehuis.”, aldus de eigenaren. Het is een perfect uitgangspunt voor bijvoorbeeld wandelingen, zoals eerdere gasten lieten weten: “We hebben genoten van de mooie wandelingen en van de rust die de omgeving uitstraalt. We raden het zeker aan om hier naartoe te gaan. Mede doordat je heerlijk bij kan komen in het huis.” Kortom, een ideale plek voor een ontspannen vakantie waar je kan genieten van het mooie, Oostenrijkse landschap.

Vakantiehuis verhuren eigenaren samenwerking Belvilla Vakantiehuizen

De overheerlijke taart met de foto van het vakantiehuis

Vakantiehuis Karinthië huren Oostenrijk Belvilla vakantiehuizen

Vakantiehuis Waldheim staat in een prachtig berglandschap

Vakantiehuis Karinthië huren Oostenrijk Belvilla vakantiehuizen

De adembenemende omgeving van Karinthië

Samenwerking Belvilla

Ook interesse in een samenwerking met Belvilla? Met Belvilla als partner voelt de verhuur van een vakantiehuis niet als een tweede baan. Wij zorgen voor een aantrekkelijke presentatie van ieder vakantiehuis aan miljoenen potentiële gasten, zodat onze vakantiehuiseigenaren hun kostbare vrije tijd overhouden voor andere dingen. Ons team van professionals staat bovendien voor een zorgvuldige afstemming van alle details met de gasten.