Opnieuw genomineerd in categorie ‘vakantiehuizen’

Zoover Award 2014_Beste Aanbieder Vakantiehuizen_Belvilla_prijsuitreiking

Vereerd namen we in 2014 de Zoover Award ‘Beste Aanbieder Vakantiehuizen’ in ontvangst

Misschien heb je het al gezien? Belvilla is weer genomineerd voor de Zoover Awards. Bij deze awards kiezen consumenten de winnaars uit vele reisorganisaties. Vorig jaar wonnen we de Zoover Award als ‘Beste Aanbieder Vakantiehuizen’ en dat hopen we dit jaar natuurlijk weer te doen. Vind jij Belvilla klantvriendelijk en servicegericht? Het zou super zijn als je dan op ons stemt! Bovendien maak je met je stem zelf kans op een iPad Mini.

Stem en maak kans op een iPad mini

De prijs is door Zoover in het leven geroepen als erkenning voor klantvriendelijke organisaties die service hoog in het vaandel hebben staan. Dit jaar maken we weer in de categorie ‘vakantiehuizen’ kans om deze Zoover Award in de wacht te slepen. Iedere stem is zeer welkom, dus ook die van jou! Wil je je stem uitbrengen op Belvilla? Dat kan nog t/m maandag 30 maart via de speciale stemlink: https://www.zooverawards.nl/stemmen/vakantiehuizen/belvilla. Als je stemt voor de Zoover Awards maak je kans op een iPad mini. Vanuit de organisatie verloten ze vijf van deze tablets onder de stemmers.

Belvilla Beste Aanbieder Vakantiehuizen 2014

Vorige jaar hebben we een Zoover Award gewonnen als ‘Beste Aanbieder Vakantiehuizen’. De Zoover-stemmers beloonden ons toen met een gemiddelde van 8,84! Vooral ons boekingsproces en onze serive scoorden toen erg hoog. Meer informatie over de editie van vorig jaar, lees je in de blog ‘Belvilla wint Zoover Award’.

Zoover Awards_Belvilla_Beste Aanbieder Vakantiehuizen_prijsuitreiking

Tijdens een feestelijke middag werden de Zoover Awards 2014 uigereikt

Zoover Award 2014_Beste Aanbieder Vakantiehuizen_Belvilla_award en certificaat

Het certificaat en het beeldje dat we vorig jaar kregen uitgereikt als winnaar van een Zoover Award