Pauline de Vos agent Zuid-Frankrijk Belvilla vakantiehuizen

Graag stellen wij je voor aan Pauline de Vos, onze Sales Agent in Frankrijk voor de regio’s Dordogne, Limousin en Côte Atlantique/ Aquitaine. Pauline werkt al enige jaren voor ons en vertelt graag wat zij meemaakt en hoe ze voor Belvilla de mooiste vakantiehuizen selecteert.

Van trainingen naar vakantiehuizen

“Inmiddels woon ik al dertien jaar in Frankrijk.”, vertelt Pauline. “Samen met mijn man verzorgde ik in eerste instantie trainingen voor internationale bedrijven. Hij doet dat nog, terwijl ik een andere koers ben gaan varen. Ons eigen vakantiehuis Le Bolet verhuurden we al en daarmee ontstond eigenlijk het plan om meerdere huizen vaker en professioneler te gaan verhuren. Het toeval wilde dat een bekende bij Belvilla mij rond die tijd polste of ik de inkoop van vakantiehuizen voor deze regio’s zou willen starten. Dat kwam dus geweldig uit!”

Le Bolet Aquitaine Zuid-Frankrijk zwembad Belvilla vakantiehuizen

Le Bolet – het vakantiehuis van Pauline – heeft die typisch Franse sfeer met een heerlijk zwembad in de tuin

Le Bolet Aquitaine Zuid-Frankrijk Belvilla vakantiehuizen

De naam prijkt op de deur als een extra verwelkoming

Le Bolet Aquitaine Zuid-Frankrijk Belvilla vakantiehuizen

Het vakantiehuis heeft een zeer warme inrichting

Op zoek naar nieuwe Belvilla’s

“Voor Belvilla zoek ik interessante vakantiehuizen voor de verhuur. Soms benaderen huiseigenaren mij, een andere keer komt iemand naar me toe via mijn netwerk of via een andere huiseigenaar. Sommige huiseigenaren zijn Nederlanders met een huis in Frankrijk, anderen zijn Fransen die uit de omgeving komen.”

Pauline de Vos gîte Pierregouneix Bas Dordogne Belvilla vakantiehuizen

Pauline fotografeert de directe omgeving van de gîte Pierregouneix Bas in de Dordogne

”Waar ik op let?”, herhaalt Pauline mijn vraag. “Het is belangrijk dat het vakantiehuis voldoet aan de kwaliteitseisen van Belvilla. Ik kijk vooral naar sfeer, hygiëne en een kwalitatieve basisuitrusting. Zo is het belangrijk dat de bedden goed zijn, de stoelen lekker zitten, de keuken voldoende is uitgerust en dat er een fijne tuinset staat. Onze gasten zijn immers op vakantie! Het spreekt verder vanzelf dat de omgeving leuk moet zijn en dat een goede, gastvrije beheerder onze gasten verwelkomt. Wat een steeds belangrijkere rol speelt, is de aanwezigheid van WIFI. Eén van mijn taken is om huiseigenaren onder andere daarin te adviseren. Adviezen die ze meestal goed opvolgen vanwege mijn ervaring met andere huizen! Als eenmaal alles doorgesproken is, maak ik foto’s van het vakantiehuis, zorg voor een uitgebreide huispresentatie en zet de woning online. Vervolgens houd ik natuurlijk bij of het vakantiehuis goed boekt en hoe gasten het beoordelen. Dat is een continu proces, waarbij een betrokken huiseigenaar erg belangrijk is.”

Bijzondere ontmoetingen

“Wat ik zo leuk vind aan mijn werk, is dat ik heel verschillende mensen ontmoet en nogal eens bijzondere dingen meemaak. Zo kocht ik ooit een huis in op Landgoed Auriac du Perigord genaamd Domaine LaLande-Laborie. Daar ben ik toen uitgenodigd om mijn ervaringen en ideeën te delen, samen met meneer Reimers, die Herman den Blijker vaak assisteert op TV. Met mijn dochter Emma heb ik een nachtje in dit prachtige vakantiehuis geslapen dat toen nog maar net af was. Met een paar andere genodigden hebben we heerlijk gedineerd en ontbeten. Dit is trouwens ook een mooi huis om een huwelijk te vieren!”

Pauline de Vos Meneer Reimers Maison de Maître LaLande-LaBorie Aquitaine Zuid-Frankrijk Belvilla vakantiehuizen

Pauline aan tafel met Meneer Reimers (links in beeld)

Maison de Maître LaLande-LaBorie locatie huwelijk bruiloft Aquitaine Zuid-Frankrijk Belvilla vakantiehuizen

De statige vakantiewoning is een prachtige locatie voor een huwelijk

slaapkamer Maison de Maître LaLande-LaBorie Aquitaine Zuid-Frankrijk burgemeesterswoning Belvilla vakantiehuizen

Prachtige kamers met veel authentieke details in deze vroegere burgemeesterswoning

champagne Domaine Lalande Laborie Maison de Maître LaLande-LaBorie Aquitaine Zuid-Frankrijk Belvilla vakantiehuizen

Heerlijke luxe: champagne in bad

Trouwen in een vakantiehuis

“Op een ander landgoed, genaamd Les Eyzies-de-Tayac-Sireuil, heb ik zelf een huwelijk afgesloten.”, gaat Pauline verder. “In Nederland ben ik BABS geweest, Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand, en nog steeds sluit ik symbolisch huwelijken. Ook daar was mijn dochter Emma bij. Zij is een mezzosopraan en zingt bij bruiloften.”

FR-24390-11_huwelijk-sluite

Pauline sluit ook symbolische huwelijken, zoals hier op Landgoed Les Eyzies-de-Tayac-Sireuil in de Dordogne

zingen-op-bruiloft

Paulines dochter is mezzosporaan en zingt op bruiloften

FR-24290-003-bruidspaar2

Een bruidspaar op het bordes van Domaine LaLande-Laborie in Auriac-du-Périgord

FR-24390-11_toast-huwelijk

De toast op een lang en gelukkig huwelijk!

bruiloft trouwen huwelijk locatie Dordogne Les Eyzies-de-Tayac-Sireuil Belvilla vakantiehuizen

De liefde straalt ervan af!

Blij met de switch

“Al met al heb ik enorm veel plezier in dit werk en ben ik blij dat ik de switch naar vakantiehuizen gemaakt heb. Voor Belvilla is het natuurlijk geweldig om met agenten te werken die de streek goed kennen en die een nauw contact hebben met huiseigenaren ter plaatse.”

“Enfin, ik ga weer! Heb zo een afspraak met een nieuwe, zeer artistieke huiseigenaar bij Sarlat met ook weer een heel bijzonder huis, een verbouwde boerderij met een heel kleurrijke inrichting!  Au revoir!” En weg is Pauline.