Beste Aanbieder Vakantiehuizen: Belvilla

Zoover Award 2014_Beste Aanbieder Vakantiehuizen_Belvilla_winnaarslogo

Consumenten hebben Belvilla verkozen tot ‘Beste Aanbieder Vakantiehuizen’ bij de Zoover Awards 2014

Consumenten hebben Belvilla uitgeroepen tot ‘Beste Aanbieder Vakantiehuizen’ bij de Zoover Awards 2014! Tijdens een feestelijke bijeenkomst met alle prijswinnaars en diverse media namen we de award in ontvangst. Belvilla heeft deze consumentenprijs gewonnen met een gemiddeld gewogen cijfer van 8,84! Heb je op ons gestemd? Enorm bedankt!

Boekingsproces en service beste beoordeeld

In een eerdere blog heb je al kunnen lezen dat Belvilla was genomineerd voor de Zoover Awards, een prijs waarvoor consumenten hun stem uitbrengen. Deze consumentenprijs is een erkenning voor klantvriendelijke organisaties die service hoog in het vaandel hebben staan. Dit jaar telde de Zoover Awards een recordaantal stemmen van 175.000. Consumenten waren het meest tevreden met het boekingsproces op www.belvilla.nl dat werd beoordeeld met een 9,1, gevolgd door de service die een 9,03 scoorde.

Zoover Awards_Belvilla_Beste Aanbieder Vakantiehuizen_overzicht

De feestelijke prijsuitreiking van de Zoover Awards

Zoover Award 2014_Beste Aanbieder Vakantiehuizen_Belvilla_prijsuitreiking

Vereerd namen we de Zoover Award ‘Beste Aanbieder Vakantiehuizen’ in ontvangst

Zoover Award 2014_Beste Aanbieder Vakantiehuizen_Belvilla_interview_Telegraaf TV_2

Een interview als Zoover-Awardwinnaar met Telegraaf TV

Bedankt voor je stem op Belvilla

Als je ook een stem hebt uitgebracht op Belvilla: heel erg bedankt! We zijn zeer vereerd met de benoeming tot ‘Beste Aanbieder Vakantiehuizen‘. Deze award toont namelijk aan dat heel veel consumenten tevreden zijn. De hoge scores op het boekingsproces en de service zijn eveneens een bewijs van zorgeloos boeken, waar Belvilla zich sterk voor maakt. Hoe we dat doen? Je leest er meer over bij de zekerheden van Belvilla.

Zoover Award 2014_Beste Aanbieder Vakantiehuizen_Belvilla_certificaat_2

Het winnaarscertificaat voor Belvilla als ‘Beste Aanbieder Vakantiehuizen’

Gevulde prijzenkast

De Zoover Award krijgt een mooi plaatsje tussen de andere prijzen die Belvilla reeds won. Zo mogen we ons nog steeds ‘Beste Reiswebsite‘ noemen naar aanleiding van de WUA-Award, bleek onze website favoriet voor het boeken van een Frans vakantiehuis en mag Belvilla zich namens Reisgraag.nl de ‘Beste Reisorganisatie 2014‘ noemen in de categorie ‘vakantiehuizen’.