blogger-outdoor-Mess-des-Officiers-Ardennen-Belvilla-vakantiehuizen

Verblijfsverhaal Caroline – productieweekend vanuit Mess des Officiers

Ter voorbereiding op een pittige hiking-tocht verbleven drie bloggers een weekend in de Ardennen om hun outdoor-kennis en -vaardigheden te testen. Dat deden zij op uitnodiging van het bureau Influencer Marketing Agency dat dit weekend organiseerde voor de campagne van het Zweedse outdoor-merk Fjallraven. Caroline, campagnemanager van het bureau, benaderde Belvilla of we een prachtige locatie in de Ardennen hadden waar de drie bloggers met de crew konden verblijven. Natuurlijk hadden wij die: het groepshuis Mess des Officiers in Vielsalm. Caroline vertelt in deze gastblog hoe het weekend verliep.

Voorbereiding voor hikingtocht

“De campagne van Fjallraven staat in het teken van de hikingtocht ‘de Fjallraven Classic’ in Zweeds Lapland, die afgelopen augustus plaatsvond”, vertelt Caroline, “en dan voornamelijk over de voorbereiding van de lopers hier naartoe. De drie influencers die we selecteerden om mee te werken aan de campagne, zijn Annemerel van Annemerel.com, Tony van Tonystoneblog.com en Rutger van Want.nl. Zij liepen in augustus een gedeelte van de 125 kilometer lange tocht, die deelnemers in maximaal zeven dagen afleggen. Om het prachtige landschap van Lapland na te bootsen, hebben we ter voorbereiding gekozen om naar de Ardennen te reizen en hier het campagnemateriaal te schieten. Tijdens dit productieweekend konden we verblijven in waarschijnlijk één van de allermooiste villa’s van Vielsalm.”

 

bloggers influencers outdoor Mess des Officiers Ardennen Belvilla vakantiehuizen

Tussendoor houden de influencers hun achterban natuurlijk goed op de hoogte

Mess des Officiers Ardennen outdoor groepshuis Belvilla vakantiehuizen

“Waarschijnlijk één van de allermooiste villa’s van Vielsalm”, aldus Caroline.

Fjallraven bloggers Ardennen outdoor Belvilla vakantiehuizen

De drie bloggers Annemerel, Tony en Rutger, die de outdoor-uitdaging aangingen

Vroeger hoofdkwartier van officieren

“Met de hele crew (meer dan twaalf man!) en de drie bloggers verbleven we in het groepshuis Mess des Officiers. Deze villa was vroeger het hoofdkwartier voor de officieren van het Belgische leger. Het enorme landhuis is compleet gerenoveerd en nu te huur als vakantiehuis voor grote groepen. Je voelt de historische achtergrond van het huis als je door de kamers en de wandelgangen loopt!”, blikt Caroline terug. “Het huis is voorzien van meer dan tien slaapkamers, een enorme luxe keuken, een eettafel voor ruim twintig personen en een zeer sfeervolle woonkamer met een hele grote openhaard. Elke kamer in het huis heeft een eigen verhaal en is van alle gemakken voorzien door de renovatie. Bij mooi weer kun je genieten in een immens grote tuin met een boomhut, trampoline en tennisbaan. We keken tijdens het weekend onze ogen uit van alle mogelijkheden in en rondom het huis!”

Fjallraven teamfoto Ardennen outdoor Belvilla vakantiehuizen

Tijdens de Fjallraven challenge verbleven ze met een groep in het grote vakantiehuis

Collage interieur Mess des Officiers jacuzzi sauna eetkamer keuken Ardennen Belvilla vakantiehuizen

Binnen tref je de luxe van een wellnessruimte, lange eettafel en professionele keuken

collage exterieur tennisbaan tuin uitzicht Mess des Officiers Belvilla vakantiehuizen

Ook buiten biedt deze groepswoning veel mogelijkheden, waaronder een boomhut, trampoline en zelfs een eigen tennisbaan

Kennis en vaardigheden op outdoor

“Ter voorbereiding op de hike gingen onze drie bloggers tijdens dit Ardennenweekend de uitdaging met elkaar aan op het gebied van outdoor-kennis en -vaardigheden. In drie challenges die we in de omgeving hebben gefilmd, moesten ze bewijzen klaar te zijn voor de grote tocht. Eén test was bijvoorbeeld koken in de buitenlucht. Onze drie influencers konden dit weekend na gedane arbeid heerlijk genieten van de luxe van de villa. Wat dat betreft was Lapland wat meer afzien.”, lacht Caroline.

bloggers how to pack outdoor Mess des Officiers Ardennen Belvilla vakantiehuizen

Bepakt en bezakt voor de outdoor challenge

bloggers Fjallraven Mess des Officiers Ardennen Belvilla vakantiehuizen

Enkele foto’s van de bloggers tijdens hun verblijf in Mess des Officiers

Ben jij ook wel in voor wat uitdaging en tegelijkertijd fan van comfort? Ga dan ook op outdoor in de Ardennen, terwijl je een vakantiehuis huurt om na je inspanningen heerlijk te ontspannen!