Wil jij dit jaar liever de kerst in het zonnetje vieren dan in de Nederlandse kou? Er zijn heel wat plekken waar je terecht kunt voor een zon-, zee- en strandvakantie in december! Een lekkere cocktail in de hand, een boekje erbij en de oceaan op de achtergrond. Ja, ook dit kan jouw kerstvakantie zijn!

Tenerife

De Canarische eilanden zijn een perfecte bestemming wanneer je tijdens de kerst de zon op wilt zoeken en niet al te ver wilt reizen. In ongeveer 4,5 uur vliegen ben je al op het zonnige Tenerife! Bij een gemiddelde temperatuur van 22 graden, kun je naast genieten van de zon ook genoeg activiteiten ondernemen. Zie jij jezelf al zitten met een sangria in de hand?
Gemiddelde temperatuur in december: 22 graden

Lees hier onze tips voor een vakantie op Tenerife

Curaçao

Wil je echt een vakantie waarbij je heel de dag in het zwembad kan liggen? Dan is Curaçao iets voor jou! Het hele jaar door zijn de temperaturen hier ideaal voor een zonvakantie. In december is het rond de 30 graden, waardoor jij dus goed aan je kleurtje kunt werken tijdens de kerstvakantie. Daarnaast heeft het eiland ook heel veel moois te bieden.
Gemiddelde temperatuur in december: 30 graden

Lees hier onze tips voor een vakantie op Curaçao

Andalusië

Gemiddeld iets koeler, maar toch ook een fijne temperatuur waarbij je veel kunt doen. In Andalusië is het in december gemiddeld zo’n 16 graden. Het verschilt natuurlijk per locatie waar je verblijft. In de steden is het iets warmer en aan de kust iets koeler. Maar door deze fijne temperatuur kun je wel een rondreis langs de mooiste plekken maken!
Gemiddelde temperatuur in december: 16 graden

Lees hier onze tips voor een vakantie in Andalusië

Bonaire

Liever naar een iets rustiger eiland dan Curaçao? Op en top ontspannen? Bonaire is een pareltje dat je ooit eens bezocht moet hebben! Het prachtige azuurblauwe water vraagt gewoon om een duik! En dat kan prima op Bonaire in deze periode. Het is er namelijk nog steeds 30 graden. Ontdek de prachtige onderwaterwereld van Bonaire tijdens een snorkelsessie.
Gemiddelde temperatuur in december: 30 graden

Gran Canaria

Net als Tenerife is Gran Canaria een mooie winterzonbestemming. Met een gemiddelde temperatuur van 21 graden is het heerlijk vertoeven op het eiland. Leuke plaatsjes bezoeken, de bergen in voor prachtige uitzichten en in het zonnetje helemaal uitrusten. Wedden dat veel van je vrienden en familie jaloers wordt als jij verteld dat jullie de kerstvakantie op Gran Canaria doorbrengen?
Gemiddelde temperatuur in december: 21 graden

Lees hier onze tips voor een vakantie op Gran Canaria