TV-spot zorgeloos boeken

Het gezin bij het zwembad van Villa Sant'Angiola_commercial Belvilla_zorgeloos boeken

Het komt allemaal goed met een vakantiehuis van Belvilla

Heb je ‘m al gezien? Vanaf vandaag kun je de nieuwe tv-commercial ‘Zorgeloos boeken’ van Belvilla bewonderen. Je ziet een gezin arriveren bij een prachtig vakantiehuis. De dochters lopen iets vooruit en zien al wat voor hun ouders nog even verborgen blijft. Er zitten andere mensen in het vakantiehuis! In de taxi terug blijkt dat de vader inderdaad niet bij Belvilla had geboekt… Na een telefoontje van de moeder weet Belvilla gelukkig wel snel een goede oplossing te bieden, waarna het gezin alsnog van een welverdiende vakantie kan genieten in een prachtige vakantiewoning.

NB: Inmiddels hebben we een nieuwe tv-commercial. Wil je meer weten over de Belvilla-commercial van 2016?

In een zogenaamde tag-on, een korte, aanvullende commercial, zie je het gezin op een Italiaans terrasje zitten. Daar komt het verlossende telefoontje dat Belvilla een prachtige, alternatieve vakantiewoning heeft.

 

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=CGQbvuQ-3xo&w=480&h=360]

 

Zorgeloos boeken

De nieuwe tv-spot onderstreept het zorgeloos boeken bij Belvilla. Een vakantie is een belangrijke periode in het jaar. Je wilt lekker genieten van elkaar, tot rust komen en nieuwe indrukken opdoen. Als je bij Belvilla boekt, profiteer je van vele zekerheden. Zo zijn alle huizen gecontroleerd, ontvang je eerlijke informatie, aangevuld met veel service en gemak. Meer weten over de zekerheden van Belvilla?

Opnames in Italië

De reclamespot is opgenomen in Italië. Het vakantiehuis waar het gezin uiteindelijk terechtkomt, is Villa Sant’Angiola in de Toscaanse plaats Capannoli, halverwege tussen Pisa en Volterra. Hier kun je met veertien personen verblijven en genieten van een prachtig ruim zwembad, zeven slaapkamers met ieder een eigen badkamer en een authentieke houtoven om je Italiaanse kookkunsten te proberen.

Eind goed al goed_commercial Belvilla_zorgeloos boeken

De opnames bij het zwembad van Villa Sant’Angiola

De zwembadshots staan erop_commercial Belvilla_zorgeloos boeken

De zwembadshots staan erop!

Het zonnetje deed gelukkig goed zijn best tijdens de opnames die eind september plaatsvonden. Ook de lokale jeugd wilde best een steentje bijdragen aan de reclame door te figureren op de achtergrond van het terrasje in de tag-on van de commercial.

Nee, we hadden niet bij Belvilla geboekt, zegt de moeder_commercial Belvilla_zorgeloos boeken

“Nee, we hadden niet bij Belvilla geboekt”, zegt de moeder.

Op de achtergrond vermaakt de lokale jeugd zich ook prima_commercial Belvilla_zorgeloos boeken

Op de achtergrond vermaakt de lokale jeugd zich ook prima

Zo komt het op beeld_commercial Belvilla_zorgeloos boeken

Zo komen de opnames eruit te zien

Poseren met de cast, de crew en lokale bevolking_commercial Belvilla_zorgeloos boeken

Poseren met de cast, de crew en lokale bevolking

Uitzendperiode

Tot en met zondag 16 februari 2014 zie je de tv-commercial veelvuldig op Nederland 1, 2 en 3 plus RTL4, 5, 7 en 8. Op de Vlaamse zenders 2BE, VTM, Vijf en Vier start de commercial in een vervlaamste versie vanaf 2 januari. Deze zie je, met een korte tussenstop, tot 15 februari.

Ben je benieuwd naar de eerdere commercials van Belvilla? Neem dan een kijkje bij die blogpost.

Update: de commercial rond het thema zorgeloos boeken zenden we in 2014 en 2015 opnieuw uit. In Nederland zie je de spot regelmatig op NPO 1, 2 en 3 plus de commerciële zenders RTL 4, 5, 7 en 8. Je kunt de commercial op tv zien tussen zaterdag 27 december 2014 en zondag 15 februari 2015. Ook in België zenden we de tv-spot weer uit. Daar kun je de Belvilla-commercial zien op de zenders 2BE, VTM, Vier en Vijf van vrijdag 2 januari t/m zondag 18 januari en daarna weer van zaterdag 31 januari t/m zondag 22 februari 2015.