Heb je het tv-programma ‘Groeten uit’ op RTL 4 al gezien? In dit programma gaan verschillende BN’ers samen met hun gezin terug in de tijd. De kleding, het interieur en het eten zijn omgetoverd naar het jaar waarin de hoofdgast 12 jaar oud was. Ook dit jaar vormen verschillende Belvilla vakantiehuizen het decor voor 4 afleveringen. Benieuwd welke huizen het zijn? Wij hebben de vakantiehuizen voor je op een rijtje gezet!

De vakantiehuizen uit ‘Groeten uit’

De inrichting van de Belvilla huizen is speciaal voor het tv-programma ‘Groeten uit’ veranderd. Je kunt de huizen via Belvilla dus niet in exact dezelfde staat huren. Wel is de omgeving en het uiterlijk van het huis natuurlijk precies zoals in de afleveringen te zien is.

Aflevering 2 – Klaas van der Eerden (jaar 1988)

In dit vakantiehuis in Breezand ging Klaas van Eerden, samen met zijn gezin, terug naar het moment dat hij 12 jaar oud was. Dit mooie vakantiehuis ligt in de polder en heeft een prachtig uitzicht over de uitgestrekte bloembollen velden. Leuk extraatje: achter het huis staat een bollenbedrijf. Hier kun je een uitgebreide rondleiding krijgen van de eigenaar! Door de mooie omgeving is er ook een groot aanbod aan activiteiten. Vanuit het vakantiehuis ga je gemakkelijk een dagje naar Texel, Alkmaar, Schagen. Het perfecte vakantiehuis om samen met je gezin tot rust te komen.

Bekijk het vakantiehuis

Aflevering 3 – Hans Kazan (jaar 1965)

Ook Hans Kazan gaat terug in de tijd in een Belvilla vakantiehuis. Dit huis heeft ruimte voor 6 personen, heeft 3 slaapkamers en ligt aan de rand van Bloemendaal. Door de locatie loop je vanuit het huis zo het duin- en bosgebied in. Het strand van Bloemendaal ligt op ongeveer een half uurtje fietsen. Ondanks dat het huis volledig gemoderniseerd is, beschikt het nog over een aantal prachtige glas-in-lood ramen en deuren. In de grote omliggende tuin kan je lekker liggen op de loungebank terwijl je kinderen alle ruimte hebben om te spelen.

Bekijk het vakantiehuis

Aflevering 5 – Frans Duijts (jaar 1991)

In de vijfde aflevering vertrekt Frans Duijts met zijn gezin naar het prachtige Doornspijk. Dit vakantiehuis ligt aan de rand van de Veluwe. Het huis is comfortabel ingericht en beschikt over speelvoorzieningen voor de kinderen. Het is een perfecte locatie voor bijvoorbeeld een familieweekend. In het vakantiehuis kunnen totaal 16 gasten verblijven. Sluit de avond gezellig af op het terras met een kampvuurtje.

Bekijk het vakantiehuis

Aflevering 6 – Roy Donders (jaar 2003)

Ten slotte verblijft er in aflevering 6 ook een BN’er in een van onze Belvilla Huizen. In dit vakantiehuis in Alkmaar ging Roy Donders met zijn gezin terug in de tijd. Dit vakantiehuis heeft dé perfecte ligging; direct aan het water én op nog geen 12 kilometer fietsen van het strand van Bergen. Het huis beschikt over een luxe open keuken met een grote eettafel, waar plek is voor 6 personen. Pak een goed glas wijn op je eigen ruime privédakterras en geniet van het uitzicht op het water.

Bekijk het vakantiehuis

Bekijk alle vakantiehuizen in Nederland