Dat deze villa vanbinnen een plaatje is, is geen verrassing. Hij is namelijk ingericht door twee interieurontwerpers. In deze villa in Italië kunnen tien personen overnachten, er zijn drie slaapkamers aanwezig. Geniet vanaf het terras van het indrukwekkende uitzicht of neem een duik in het bijbehorende zwembad.

Villa Italië 2 Villa Italië 3

Tussen de heuvels

Je vindt deze villa tussen de heuvels, op 8 kilometer afstand van Acqualagna. Het terras rondom de woning bestaat voor een groot deel uit vlonders, waar je heerlijk kunt zonnen of kunt neerploffen na een lange dag. En wanneer je met een heerlijk glas wijn, verse olijven en een lekker hapje op het terras zit, kun je genieten van een mooi uitzicht over de omgeving.

Villa Italië 4 Villa Italië 5

In de omgeving

Het dichtstbijzijnde stadje Acqualagna staat bekend om de truffels die daar vandaan komen. Wanneer je in het najaar in deze omgeving verblijft, vind je hier veel truffelmarkten. In deze periode worden de truffels namelijk geoogst. Op 20 kilometer vind je de historische stad Cagli. Met de prachtige kerken en middeleeuwse straatjes kun je hier als cultuurliefhebber heel erg goed terecht. De dichtstbijzijnde badplaats is Fano, op 48 kilometer afstand.

Villa Italië 6 Villa Italië 7

Waar: Cagli (Italië)
Soort vakantiehuis: Villa
Aantal personen: 10
Aantal slaapkamers: 3
Huisdieren: nee
Wifi: ja