Haarlem is een perfecte uitvalbasis als je een stedentrip naar Amsterdam wil plannen. Maar wist jij dat Haarlem zelf ook prachtig is? En jij kunt in dit frisse vakantiehuis in Haarlem genieten van een welverdiende vakantie!

Modern ingerichte woning met zonnige tuin

Deze lichte woning met een fris interieur biedt plek aan 4 personen. Hoewel de woning vanbinnen modern oogt, zijn er ook genoeg karakteristieke elementen aanwezig waardoor dit vakantiehuis een waar plaatje is. Via de openslaande deuren aan de achterkant, loop je zo het terras op. Met een grote zonnige tuin, kun je in de zomer heel wat dagen buiten doorbrengen! Maar ook ’s avonds hoeft het niet koud te worden, want buiten bevindt zich een buitenhaard. Een prachtige, karakteristieke woning waarvan je zou willen dat je er eigenlijk het hele jaar door woonde!

In de omgeving

In en rondom Haarlem is er genoeg te beleven! Zo ook vanuit dit vakantiehuis. Maak een rondje door het centrum, strijk neer op een van de terrassen en ontdek alle unieke boetiekjes die de stad kent. De woning ligt in een rustige woonwijk, aan de rand van Haarlem. Het strand is goed bereikbaar, dus vanuit dit vakantiehuis kun je met goed weer altijd een dagje strand plannen. Liever een dagje naar onze hoofdstad Amsterdam? Ook daarvoor hoeft u niet lang in de auto te zitten. Eén ding is zeker: je zult je zeker niet vervelen wanneer je in dit vakantiehuis verblijft.

Waar: Haarlem
Soort vakantiehuis: Niet vrijstaand
Aantal personen: 4
Aantal slaapkamers: 3
Huisdieren: nee
Wifi: ja

Bekijk alle foto’s van dit vakantiehuis hier