Portugal is een ideale bestemming voor de zomervakantie. Het zonnetje schijnt, je kunt afkoelen aan de kust of aan je privézwembad! Bij deze moderne villa in Tavira, kun je jezelf onderdompelen in ultieme luxe. Ben jij benieuwd hoe deze villa er vanbinnen uitziet?

Moderne villa met bibliotheek

Deze villa biedt plek aan jou en vijf anderen en ligt in een groene omgeving. Het vakantiehuis heeft een moderne inrichting, verschillende terrassen en als hoogtepunt: een privézwembad. De mogelijkheid om buiten én binnen te leven zorgen ervoor dat je het Portugese gevoel optimaal ervaart. Warm hoef je het ook niet te krijgen, want in de villa is een airconditioning aanwezig. Boekenliefhebbers opgelet: op de tussenetage is een bibliotheek aanwezig! En wat is er nu fijner dan ontspannen aan het zwembad met een fijn boek in je hand.

In de omgeving

De ligging van de villa is ook een ervaring die je nooit zal vergeten. Omdat het vakantiehuis op een heuvel ligt, heb je een indrukwekkend uitzicht over de groene omgeving en de zee. In de buurt van de villa ligt het beschermde natuurgebied Pego do Inferno. Via de houten steigers kom je terecht bij de rivier Asseca, met een enorme waterval. Voor een cultureel uitstapje kun je terecht bij het nabijgelegen Tavira, een charmante stad met een grote hoeveelheid kerken en bruggen. Dagje ontspannen aan het strand? Steek de lagune over vanaf de boulevard in Santa Luzia en stap op het treintje naar het uitgestrekte strand. Vanuit dit vakantiehuis kun je genoeg doen!

Waar: Tavira (Portugal)
Soort vakantiehuis: Villa
Aantal personen: 6
Aantal slaapkamers: 3
Huisdieren: nee
Wifi: ja

Bekijk alle foto’s van dit vakantiehuis hier