Penthouse Gent

Droom jij van een vakantie midden in het centrum van Gent? Dan is een verblijf in een luxe penthouse zeker iets voor jou. Dit appartement biedt ruimte voor zes personen en heeft drie slaapkamers. Binnen blijven hoeft niet, want vanaf de meerdere terrassen heb je een prachtig uitzicht op de stad. Kijk bijvoorbeeld uit op het Koning Albert Park en geniet ’s avonds van de verlichte Sint Pieters Abdij.

Penthouse Gent Penthouse Gent

Appartement in hartje centrum

In dit frisse en knus ingerichte appartement kun je genieten van weldadige luxe. Plof na een lange dag neer op de bank en geniet van een glaasje wijn bij de openhaard. Met goed weer kun je terecht op het terras, wat ‘s avonds voor prachtige uitzichten zorgt. Het comfort van dit appartement zorgt ervoor dat je na een dagje sightseeing weer heerlijk tot rust kan komen.

Penthouse Gent Penthouse Gent

In de omgeving

De meeste bezienswaardigheden liggen in een straal van 500 meter afstand van het penthouse. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de Sint Baafskathedraal of het kasteel Gravensteen. Ben je van een actieve vakantie? Dan kun je terecht bij het recreatiegebied Blaarmeersen om te watersporten. Ook wanneer je een dag naar Brugge of naar het strand wilt, is dat vanuit dit appartement goed te doen.

Penthouse Gent Penthouse Gent

Waar: Gent (België)
Soort vakantiehuis: Appartement
Aantal personen: 6
Aantal slaapkamers: 3
Huisdieren: nee
Wifi: ja