Heb jij binnenkort een speciale gelegenheid te vieren en wil jij je hele gezin of al je vrienden meenemen? Dan is dit luxe landhuis, gelegen in Wierum, iets voor jou. Geniet van ultieme luxe, rust en een prachtig uitzicht op weilanden. Dit fenomenale huis zal iedereen zich nog lang blijven herinneren.

woonkamer-landhuiskeuken-landhuis

Gelegen aan de Waddenzee

Deze luxe villa is enorm geschikt voor grote groepen. Het biedt namelijk plaats aan 22 personen en heeft maar liefst 8 slaapkamers en 6 badkamers. Vanuit iedere ruimte heb je uitzicht over de oneindige landerijen en de Waddenzee. Met genoeg ruimte, is het altijd mogelijk om jezelf heel even terug te trekken. Zoek je een vakantiehuis voor een zakelijke bijeenkomst? Ook dan voldoet deze villa aan al je wensen.

slaapkamer-landhuis-2 slaapkamer-landhuis

In de omgeving

Direct achter de dijk, pal aan de Waddenzee, vind je deze villa. Het is maar 100 meter lopen naar de zee, waar je lekker kunt uitwaaien. Vanuit het vakantiehuis kun je natuurlijk ook goed de provincie Friesland ontdekken. Het gezellige centrum van Wierum vind je op 2 kilometer afstand. Maar het is ook leuk om een dagje op Ameland door te brengen!

badkamer-landhuis-2 badkamer-landhuis

Waar: Wierum (Nederland)
Soort vakantiehuis: Villa (vrijstaand)
Aantal personen: 22
Aantal slaapkamers: 8
Huisdieren: nee
Wifi: ja