Belvilla vakantiehuizen

Deze blokhut behoort tot een van de unieke vakantieverblijven in het brede aanbod van Belvilla. Wil je op vakantie in eigen land, maar ben je op zoek naar iets unieks? Dan is deze blokhut in Amerikaanse stijl echt iets voor jou! Je geniet van comfort en een authentieke sfeer en dat op slechts een paar uurtjes reizen! Wil je meer weten over deze bijzondere Belvilla? Lees dan snel verder!

Een uniek en romantisch verblijf

In deze blokhut in Amerikaanse stijl waan je je helemaal in een andere wereld. De accommodatie is een kopie van een Amerikaanse blokhut, zoals ze ook te vinden zijn op de ‘guest ranches’. De authentieke blokhut is van hout en ook het interieur bestaat uit sfeervol meubilair van hout. Dit zorgt voor een warme sfeer in huis in combinatie met hedendaags comfort. De ultieme plek om te genieten van een vakantie!

Slaapkamer Amerikaanse Blokhut Belvilla

Geniet van de rust

De unieke blokhut ligt in het Overijsselse Vecht-Reggedal, een prachtige omgeving voor een ontspannen vakantie. Want zeg nou zelf, niets is fijner dan er even tussenuit met je partner! De omgeving leent zich perfect voor het maken van fijne wandelingen en fietstochten. De Engbertsdijksvenen is een staatsnatuurmonument en is een must voor alle natuurliefhebbers. De uitgestrekte veengebieden zorgen voor adembenemende uitzichten. De verschillende landschappen en hoogteverschillen zorgen ervoor dat je nooit uitgekeken raakt. Na alle inspanningen kun je ‘s avonds op de overdekte veranda genieten van een hapje en een drankje, waar je het ultieme Amerikaanse vakantiegevoel ervaart. En dan hebben we nog niks gezegd over het uitzicht…

Omgeving Amerikaanse Blokhut Belvilla

Is deze Amerikaanse blokhut iets voor jou?

Zie jij jezelf wel op de veranda zitten, terwijl je geniet van een fantastische vakantie in deze unieke blokhut? Grijp dan nu je kans en boek deze accommodatie in Amerikaanse stijl nu! Het is de perfecte manier om komende zomer in eigen land door te brengen, maar je toch in buitenlandse sferen te wanen. Door de rustige ligging is het bovendien een veilige en ontspannen omgeving. 

Amerikaanse Blokhut buitenaanzicht

Bekijk deze romantische Amerikaanse blokhut