Gun je Belvilla een prijs?

Belvilla_thumbs up_Zoover Awards

Vind je Belvilla top? Stem dan voor de Zoover Awards

Dit jaar reikt de vakantiebeoordelingswebsite Zoover voor de zesde keer de Zoover Awards uit. Consumenten bepalen via een online stemronde wie een prijs mag ontvangen. Gun je Belvilla een Zoover Award? Breng dan je stem uit en wie weet winnen we de award!

Belvilla genomineerd in twee categorieën

Zoover nomineerde Belvilla in de categorieën ’vakantiehuizen’ en ‘vakantiesite’. In iedere categorie kent Zoover twee prijzen toe. Eén prijs is voor de beste in een categorie, dus de reisaanbieder met de hoogste score. De andere prijs is voor de populairste reisaanbieder in een categorie, dus diegene met de meeste stemmen.

Belvilla vaker in de prijzen

Al vaker werd Belvilla beloond. Zo ontvingen we van onafhankelijk onderzoeksbureau WUA! de award voor ‘Beste Reiswebsite’. Consumenten gaven aan dat ze de website van Belvilla zeer duidelijk en overzichtelijk vinden en waarderen de grote keuze in vakantiehuizen. Ook bleek de website van Belvilla veruit favoriet voor het boeken van een vakantiehuis in Frankrijk. Bovendien mag Belvilla zich de ‘Beste Reisorganisatie 2014’ noemen in de categorie ‘vakantiehuizen’ van Reisgraag.nl. Deze publieksprijs van Reisgraag is gebaseerd op ervaringen die de beoordelingswebsite het afgelopen jaar ontving van consumenten.

Belvilla beste reiswebsite Travelbranche_top 100_2013

Belvilla won al eerder de titel ‘Beste Reiswebsite’, een award uitgereikt door onderzoeksbureau WUA!

Reisgraag Award_beste reisorganisatie 2014_vakantiehuizen_Belvilla

Belvilla kreeg van Reisgraag.nl de titel ‘Beste reisorganisatie 2014’

Stemmen op Belvilla voor de Zoover Awards

Natuurlijk zouden wij ook graag een Zoover Award in ontvangst nemen en zijn wij blij met iedere stem. Tot en met dinsdag 8 april kun je stemmen op Belvilla en maak je zelf ook kans op prijzen. Alvast bedankt voor je stem!