De vakantiehuizen van Belvilla in je handpalm met de nieuwe iPhone-app

De vakantiehuizen van Belvilla in je handpalm met de nieuwe iPhone-app

Vakantiehuizen op je smartphone

Waar het zoeken en boeken van een vakantiehuis tot voor kort grotendeels plaatsvond op een pc of laptop, heeft mobiel internet een enorme vlucht genomen. De mobiele website van Belvilla, specifiek voor smartphone- en tabletgebruikers, is al lange tijd in de lucht. Met de lancering van de iPhone-app is de weg naar het uitgebreide Belvilla-aanbod nog breder geworden. Dat betekent nu dus ook zorgeloos zoeken en boeken via de Belvilla-app!

Vakantiehuis zoeken via de app

Met de nieuwe app van Belvilla heb je de ruim 20.000 vakantiehuizen voortaan gewoon in de palm van je hand. Zoeken gaat gemakkelijk via de gebruikelijke selectiecriteria. Daarnaast biedt de app inspiratie voor de mooiste regio’s en verrassende thema’s.

iPhone-app_zoeken_smartphone_Belvilla vakantiehuizen

De Belvilla-app biedt inspiratie voor de mooiste regio’s en verrassende thema’s

Zoals je van Belvilla gewend bent, toont ook de app van ieder vakantiehuis een uitgebreide presentatie in woord en beeld, aangepast naar het formaat van je iPhone. De informatie is net zo uitgebreid met huisfoto’s, indeling, locatie en een kostenoverzicht, aangevuld met tips van de huiseigenaar en reviews van eerdere gasten. Je zoekopdrachten vind je, evenals in de desktop- en mobiele webversie, terug in de app als je bent ingelogd. Zo zie je dus gemakkelijk vanaf zowel je pc, tablet als smartphone dezelfde resultaten. En natuurlijk kun je ook je favoriete vakantiehuizen markeren met het hartje.

iPhone-app_huisinformatie_smartphone_Belvilla vakantiehuizen

Uitgebreide huisinformatie op de iPhone-app, zoals je van Belvilla gewend bent

Zorgeloos je vakantiehuis boeken, ook mobiel

Ook in je iPhone-app zie je de online beschikbaarheid van de vakantiehuizen, zoals je van Belvilla gewend bent. Natuurlijk kun je via je smartphone vervolgens het gewenste vakantiehuis boeken. Leg je de woning liever telefonisch vast? Met één druk op de knop brengt je iPhone je in contact met één van onze medewerkers.

Mijn Belvilla op je smartphone

Al je persoonlijke details vind je terug in ‘Mijn Belvilla’, je online profiel. Natuurlijk kun je ook vanuit de app naar je Belvilla-account. Vanaf daar heb je direct toegang tot je boekingsgegevens en je favoriete vakantiehuizen, net zoals de website je die mogelijkheid biedt.

De Belvilla-app downloaden

De nieuwe app van Belvilla kun je gratis downloaden in de App-store. Heb je ‘m al gedownload? We zijn erg benieuwd naar je reactie!