Je vakantiehuis betalen via PayPal

Zorgeloos je vakantiehuis zoeken en boeken_Belvilla vakantiehuizen

Zorgeloos je vakantiehuis zoeken en boeken bij Belvilla

Zorgeloos je vakantiehuis zoeken en boeken, daar staat Belvilla voor. Eén van de onderdelen daarin is de betaling van je vakantiehuis. Naast alle andere betalingsmogelijkheden die we al hadden, zoals iDeal en creditcardbetalingen, kun je vanaf nu bij Belvilla ook betalen via PayPal. Dat is dus weer een extra bijdrage in het zorgeloos boeken van je vakantiehuis.

Waarom PayPal?

Wereldwijd kent het online betaalsysteem PayPal vele miljoenen actieve gebruikers. Ook in Nederland en België gebruiken steeds meer mensen deze betalingsdienst. PayPal biedt een groot gebruiksgemak en is, net als onze andere betalingsmethoden, een uiterst veilige manier om de huursom over te maken. Bovendien heb je als betaler geen extra kosten voor een betaling via PayPal.

Je vakantiehuis betalen via PayPal_Belvilla vakantiehuizen

Vanaf nu kun je bij Belvilla je vakantiehuis ook betalen via PayPal

Hoe werkt het betalen van een vakantiehuis?

Nadat je bij Belvilla een vakantiehuis hebt geboekt, krijg je direct de mogelijkheid om je aanbetaling te regelen. Natuurlijk kun je de betaalstatus ook inzien via je eigen account bij Belvilla, genaamd ‘Mijn Belvilla’, van waaruit je op een later moment – per ommegaande – alsnog de aanbetaling kan doen. Welke betaalmethode je daarvoor kiest, is aan jou. Je kunt het bedrag bijvoorbeeld overmaken via een bankoverschrijving, betalen met je creditcard of gebruik maken lokale betaalmethodes, zoals iDeal voor Nederland en Mister Cash voor België. En nu is betalen via PayPal dus ook mogelijk. Na boeking ontvang je in je mailbox ook gelijk je huurovereenkomst met details over je boeking.

Het tweede deel van de huur betaal je een aantal weken voor aankomst. Per mail ontvang je daarvoor een herinnering en natuurlijk kun je de betaalstatus ook weer inzien via ‘Mijn Belvilla’. Nadat je de volledige huursom hebt betaald, ontvang je per mail een betalingsbevestiging en het verblijfticket met alle details over je verblijf.

Een last-minute-boeking vormt een uitzondering. Vanwege de aankomst op korte termijn betaal je bij last-minute-boekingen de volledige huursom ineens.

Een zorgeloze vakantie bij Belvilla

Benieuwd wat Belvilla nog meer doet om je een zorgeloze vakantie te bieden? Bekijk de zekerheden van Belvilla of lees de blogpost over fraudetips tegen zwendel in vakantiehuisverhuur die Belvilla eerder gaf.