Hoe zou jij Belvilla typeren?

Vertwijfeling slaat toe bij Jens en Milou_Fiftyfifty_mugmetdegoudentand_Fotografie XandL_verkleind

De vertwijfeling slaat toe bij Jens en Milou (Fotografie XandL)

Afgelopen najaar berichtten we al over onze spontane vermelding in de voorstelling Fiftyfifty. Schrijfster Aaf Brandt Corstius nam Belvilla op in de toneeltekst om haar karakters te typeren. De relatiekomedie – met Lies Visschedijk en Marcel Musters in de hoofdrol – werd toen al lovend ontvangen en was volledig uitverkocht. Dit najaar gaat het toneelstuk FiftyFifty het land in en jij kunt kaartjes winnen!

Herkenbare situaties op het toneel

De relatiekomedie Fiftyfifty is het eerste toneelstuk van Aaf Brandt Corstius. Net als in haar columns mag je van Aaf ook op het toneel pakkende, herkenbare situaties verwachten uit het alledaagse leven. Recensies spreken over ‘geestig’, ‘sterke timing’ en ‘aangenaam lichte toon’. Extra leuk is dat Aaf Brandt Corstius in diverse theaters een inleiding zal geven.

Marcel Musters en Lies Visschedijk in de relatiekomedie Fiftyfifty van Aaf Brandt Corstius_Fotografie XandL

Marcel Musters en Lies Visschedijk spelen in de relatiekomedie Fiftyfifty van Aaf Brandt Corstius (Fotografie: XandL)

Verwijdering in het open huwelijk van Milou en jens_Fiftyfifty_mugmetdegoudentand_Fotografie XandL

Verwijdering in het open huwelijk van Milou en Jens. Komt dat nog goed? (Fotografie XandL)

Kaartjes winnen voor Fiftyfifty?

Zoals gezegd, worden de karakters in het toneelstuk mede getypeerd door de naamsvermelding van Belvilla. Nu zijn wij benieuwd hoe jij ons zou omschrijven! Geef onderaan dit bericht jouw reactie op de vraag: “Hoe zou jij Belvilla typeren?”. Reageer vóór zondagavond 15 juni 2014 en wie weet ben jij één van de winnaars. De twee meest bijzondere, kenmerkende omschrijvingen winnen ieder twee kaartjes voor de voorstelling Fiftyfifty!