Nieuw: annuleren met elke geldige reden

ES-07650-02_Casa El Molino_Mallorca_Spanje_Belvilla vakantiehuizen

Dat is nog eens zorgeloos boeken, als je kan annuleren met elke geldige reden!

Zorgeloos vakantie vieren, wie wil dat nu niet? Bij Belvilla ben je letterlijk verzekerd van een zorgeloze vakantie met de vernieuwde Allrisk Annuleringsverzekering. Ligt er geen sneeuw terwijl jij op wintersport gaat? Krijg je bericht dat je beste vriendin ernstig ziek is? Heb je als zzp-er net een geweldige opdracht gekregen vlak voor vertrek? Of belt de buurman dat poes Minoes tijdens je vakantie helaas is doodgegaan? Met de Allrisk Annuleringsverzekering bepaal je zelf wat voor jou een geldige reden is om te annuleren.

Natuurlijk kun je met deze verzekering besluiten om te annuleren zoals je bij standaard verzekeringen gewend bent, bijvoorbeeld als je vader overlijdt. Bijzonder aan de Allrisk Annuleringsverzekering is dat je ook in hele andere, voor jou belangrijke gevallen, kunt besluiten om te annuleren of je vakantie af te breken! Welke redenen dat zijn, bepaal je zelf. Enkele voorbeelden geven je aan hoe uitgebreid deze nieuwe annuleringsverzekering is. Dat is nog eens zorgeloos boeken bij Belvilla!

[two_columns_one]

Je gaat op wintersport, maar er ligt geen sneeuw

Je hebt een geweldig wintersportchalet bij Belvilla geboekt en kijkt enorm uit naar een paar actieve dagen in de sneeuw. Voorafgaand houd je nauwkeurig de verwachte sneeuwval bij. Je gaat ten slotte naar de bergen om heerlijk de pistes af te suizen, niet? Toch gebeurt het wel eens dat er helemaal geen sneeuw ligt, waardoor je hele wintersportvakantie in het water valt. Had je nu maar de Allrisk Annuleringsverzekering afgesloten, want die keert wel uit als er geen sneeuw ligt!
[/two_columns_one]
[two_columns_one_last]

Wintersport_geen sneeuw_sneeuwgarantie_Belvilla vakantiehuizen

Geen sneeuw op je wintersport?
Had nu maar de Allrisk Annuleringsverzekering afgesloten!

[/two_columns_one_last]
[divider]

Je beste vriendin wordt ernstig ziek

Zijn vriendschappen je veel waard? De meeste verzekeringen keren alleen uit als een familielid in de eerste of tweede graad ernstig ziek wordt, dus een vader, moeder of kind of je opa, oma, broer of zus. Sommige verzekeringen keren ook uit bij een familielid in de derde graad, zoals een oom of tante. Stel nu dat je beste vriendin ernstig ziek wordt. Dan kun je met de nieuwe Allrisk Annuleringsverzekering je vakantie annuleren of afbreken.

Je hebt een nieuwe werkopdracht die al je aandacht vraagt

Een standaard verzekering kan onder bepaalde voorwaarden uitkeren als je een tijd werkloos bent geweest en je net een nieuwe baan krijgt die gelijk valt met je vakantie. Steeds meer mensen zijn echter als zzp-er actief en willen flexibel kunnen omgaan met hun opdrachten. En dan zal je net zien dat je een geweldige, zeer uitgebreide opdracht krijgt aangeboden in de periode waarin je eigenlijk met vakantie zou gaan. Met deze Allrisk Annuleringsverzekering is dat een geldige reden om te annuleren! Al zou je er natuurlijk ook voor kunnen kiezen om vanuit je vakantiehuis met wifi alsnog aan de opdracht te werken 😉

 

Met je laptop aan het zwembad_wifi_Belvilla vakantiehuizen

Je thuisblijvende huisdier gaat dood

Hoewel Belvilla veel vakantiehuizen aanbiedt waar ook huisdieren welkom zijn, kun je natuurlijk besluiten om je huisdier tijdens de vakantie thuis te laten. Een buurvrouw of vriend zorgt bijvoorbeeld voor je thuisblijvende kat, hamster of hond. Maar wat nu als je huisdier tijdens de vakantie doodgaat? Als dit voor jou een belangrijke reden is om je vakantie af te breken, dan kun je gebruik maken van de Allrisk Annuleringsverzekering.

Ben je verzekerd met deze Allrisk Annuleringsverzekering en ga je inderdaad annuleren of eerder naar huis met een niet-standaard reden? Dan krijg je 75% van de annuleringskosten terug, als de reden aantoonbaar is, onvoorzien en buiten je schuld ontstaan. Voor standaard annuleringsredenen ontvang je vanzelfsprekend wel 100% terug. Benieuwd naar de details van onze Allrisk Annuleringsverzekering? Check de verzekeringen van Belvilla.

IT-56030-10_Villa Sant'Angiola_Toscane_Italië_Belvilla vakantiehuizen

Met een zorgeloos gevoel aan de rand van het zwembad