Even terug naar de jaren ’70? (Her)beleef deze tijd in een vakantiehuis van Belvilla met vintage interieur. Retro meubels, kleurrijke keukens, vrolijke badkamertegels en hout, heel veel hout! Is een keer wat anders dan een ultra strak en mega modern vakantiehuis. Wij zetten er vijf voor je op een rij.

Retro keuken

Retro vakantiehuis in Zell (Duitsland)

Wanneer je een voet binnen zet in dit vakantiehuis in het moezelplaatsje Zell, lijkt het net alsof je bent teruggereisd in de tijd. Het huis bestaat uit vier verdiepingen, waarbij je op iedere verdieping weer in een kleurrijke omgeving terechtkomt. Het huis bevindt zich midden in het centrum, waardoor restaurantjes, winkeltjes en barretjes binnen handbereik zijn.

Retro slaapkamer

Vintage vakantiehuis met moderne twist in Arendonk (België)

Een combinatie van modern en vintage kom je tegen in dit vrijstaande vakantiehuis in Ardendonk. Het mooie aan dit huis is dat de hoeve door de eigenaar gebouwd is met hergebruikte materialen. De industriële invloeden, maakt het huis modern. Maar er zijn ook genoeg vintage elementen te vinden. Het huis biedt plek aan twaalf personen en bevindt zich in een bosrijke omgeving.

Vintage woonkamer

Rietgedekte boerderij in Luttenberg (Nederland)

Naast dat deze boerderij vintage spreekt door het interieur, is het ook nog eens een monument. Het huis, gelegen in het Overijsselse Luttenberg, is volledig ingericht met spullen uit de jaren ’50, ’60 en ’70. De woning heeft zelfs een knusse bedstee, om de ervaring helemaal compleet te maken. En voor het uitzicht hoef je het ook niet te laten, je kijkt namelijk uit over de Sallandse Heuvelrug.

Vintage slaapkamer

Terug in de tijd in Netze (Duitsland)

In deze voormalige school en pastorie lijkt het net alsof de tijd heeft stilgestaan. Hoewel de woning in 2013 volledig gemoderniseerd is, heeft het interieur ontzettend veel vintage elementen. In deze groepswoning kunnen 15 personen terecht. Er zit zelfs een extra zaaltje, dat je kan gebruiken voor vergaderingen, meditatie, yoga of andere activiteiten. Kortom, kom tot rust in een charmante en comfortabele omgeving.

Retro badkamer

Karakteristieke cottage in Paliseul (België)

De echte houtkachel in de eetkamer en de kolenbrander in de keuken zorgen ervoor dat deze cottage een authentieke uitstraling heeft. Hoewel dit vakantiehuis in de Ardennen een karakteristieke uitstraling heeft, is het wel een enorm modern huis voorzien van alle gemakken. Zo is er een modern ingerichte keuken, wifi en een centrale verwarming.

In welke woning wil jij een sprong terug in de tijd maken?