Het populaire tv-programma ‘K3 zoekt K3’ heeft bijna heel Nederland en Vlaanderen in de ban. Met spanning kijken wekelijks miljoenen mensen mee welke drie van de 6.000 kandidaten daadwerkelijk een plaats veroveren in de beroemde meisjesgroep. De eerste ronde is voorbij en de kandidaten die door zijn, mogen naar de villa voor de verdere selectierondes. De luxe vakantiewoning Villa Mosa van Belvilla is het logeeradres van de kandidaten tijdens hun bootcamps. Wil jij daar ook wel eens logeren? Dat kan! En naast Villa Mosa selecteerden wij nog meer leuke vakantieadresjes voor échte meisjes: kleurrijk als de regenboog, sprookjesachtig en voorzien van alle comfort op kindermaat.

Thuisbasis tijdens de bootcamps

Op vrijdag 2 en vrijdag 9 oktober vanaf 20.30 uur kun je op SBS6 en de Belgische zender VTM meekijken in Villa Mosa tijdens de bootcamp-uitzendingen van K3zoektK3. Zie hoe Gert Verhulst de kandidaten verwelkomt in de prachtige villa. De groepswoning heeft voor de gelegenheid extra aankleding gekregen en de megagrote tuin is tijdens de laatste bootcampavond prachtig versierd met enorme aantallen ballonnen, lampions en vuurpotten. Een fitcoach zet de meisjes tijdens hun verblijf aan het werk tijdens een potje ochtendgymnastiek op het grasveld bij de vijver. Daarnaast biedt de villa gelegenheid om dansjes en liedjes te oefenen of heerlijk te tutten in de slaapkamers. Alle perikelen rond de bootcamps kunnen de meisjes even vergeten als ze samen in de grote eetkamer zijn of ontspannen in het zwembad.

kasteel prinses meisjes Belvilla vakantiehuizen

De kandidaten komen bijeen in de eetkamer van het groepshuis

Uitzendingen ‘K3 zoekt K3’ terugkijken

Heb je de bootcampuitzendingen van ‘K3 zoekt K3’ gemist of wil je ze gewoon nog een keer zien? Je kunt hier de eerste bootcampaflevering van 2 oktober en de ‘K3 zoekt K3’-uitzending van 9 oktober terugkijken bij SBS6.

In de voetsporen van ‘K3 zoekt K3’

De vakantiewoning Villa Mosa is een schitterend landhuis in de Ardennen, met alle comfort, smaakvol ingericht en met plaats voor groepen tot veertig personen. In dit groepshuis tref je ook nog een binnenzwembad, sauna en buiten een enorme tuin aan de Maas met tennisbaan. Kortom, als je van al je wensen bediend wil worden, zit je hier goed. En nog extra mooi: het geeft je de kans om letterlijk in de voetsporen van ‘K3 zoekt K3’ te treden!

kasteel prinses meisjes Belvilla vakantiehuizen

Het statige landhuis biedt alles voor een paar zeer geslaagde dagen Ardennen

Alle kleuren van de regenboog

Net als de Villa Mosa heeft Belvilla nog meer vakantiewoningen waar je met een grote groep naartoe kunt. In boerderij Meerenhoeve in het Noord-Brabantse Mill is ruimte voor negentien gasten, verdeeld over negen kamers. Elk van die kamers heeft een kleurthema dat tot in de puntjes is uitgewerkt. Het huis, mét omheinde tuin, trampoline en terras, is een paradijs voor kinderen.

kasteel prinses meisjes Belvilla vakantiehuizen

Boerderij Meerenhoeve te Mill heeft kamers in themakleuren

Alles kan in wonderland

In vakantiewoning Oz Holiday Cottage herinnert de inrichting herinnert aan sprookjes uit je kindertijd, met zelfs kleine flesjes ‘toverdrank’ en op zolder een verkleedkist vol prinsessenjurken. Deze aangename vakantiecottage op het platteland zal kinderen en volwassenen boeien. Je verblijft in het dorpje Fays, een ideale uitvalsbasis voor excursies in de regio Durbuy, La Roche, Bastogne.

kasteel prinses meisjes Belvilla vakantiehuizen

Als in een sprookje, inclusief toverdrank en een verkleedkist vol prinsessenjurken!

50 tinten roze(n)

Een woning met een verleidelijk roze interieur, waar alles in het teken staat van comfort, sfeer en ontspanning. Zo’n vakantiewoning vind je in Ensival nabij Verviers. Met zijn glamour, luxe en privacy is het een top vakantieadresje voor zij die zich er ‘de koning(in) te rijk willen voelen’. Dit luxe vakantiehuis uit de Belvilla Elite Collection is ook een tip voor een honeymoon of romantisch weekendje weg!

kasteel prinses meisjes Belvilla vakantiehuizen

Verleidelijk roze in deze loft voor twee

In het charmante Damme vind je roze(n) in overvloed in de sfeervolle woning Belle Rose. Rozen staan namelijk centraal in alle ruimtes. Een woning helemaal op meisjes-maat dus met een warme uitstraling. Bijzonder is de eigen bar/ BBQ-ruimte met een terrasje. En als je wilt, kan je er zelfs verwend worden door een smakelijke maaltijd van de gastheer- of vrouw.

kasteel prinses meisjes Belvilla vakantiehuizen

In vakantiehuis Belle Rose staan rozen centraal

Zuurstokroze vakantiewagen op wielen

Logeren met zijn tweetjes of met vier in een gezellige vakantiewagen in Houffalize. Je krijgt er het gevoel van terug te reizen in de tijd, een beetje als een globetrotter of circusartiest, genietend van de vrijheid en de fantasie. Dit is een vakantieadresje met hoog K3-gehalte.

kasteel prinses meisjes Belvilla vakantiehuizen

Leef het vrije leven in deze circuswagen in de Ardennen

Sprookjesachtige yurt

Voor wie zin heeft in een vakantie op een exotische plek is er een heel bijzondere vakantiewoning in Houffalize, Ardennen. Je kunt er logeren in een yurt, een echte Mongoolse tent, en in het aangrenzende huis, met zijn tweetjes of met de familie. De yurt bestaat uit één grote ruimte, een mooie romantische slaapkamer, en een naastgelegen huis voor wat extra comfort.

kasteel prinses meisjes Belvilla vakantiehuizen

Avontuurlijk in een Mongoolse nomadentent – yurt genaamd- in Houffalize

‘Prinses’ van het kasteel

Misschien heb je zin in een vakantiewoning waar je kunt dansen en zingen, zo intens dat het weergalmt door de gangen. Neem dan je intrek nemen in een sprookjesachtig kasteel. Ook daarvoor kun je bij Belvilla terecht. Van super-de-luxe tot betaalbaar, van groot kasteel voor jezelf tot kasteelappartement; ze zijn er in alle soorten en maten en je bent verzekerd van een heel ander soort vakantie.

kasteel prinses meisjes Belvilla vakantiehuizen

Een sprookjeskasteel voor kleine (en grote) prinsessen

Je ziet het, Belvilla biedt volop keus in vakantieadresjes voor échte meisjes! Ideaal voor een moeder-dochter-weekendje of voor vrouwen die jong van geest zijn gebleven.

K3 zoekt K3 elke vrijdag om 20.30u op SBS6 en VTM

Naar Blog overzicht