Toe aan vakantie, maar wil je eens iets anders? Dan kan het zomaar zijn dat je hier jouw volgende vakantieverblijf hebt gevonden! Deze bijzondere uitkijktoren in het Italiaanse Talamone is namelijk een unieke vakantiewoning. Wil jij jouw vakantie hier doorbrengen? Hier lees je alles over een verblijf in deze uitkijktoren met 360° uitzicht op de indrukwekkende omgeving.

Belvilla vakantiehuis Italië uitkijktoren

Ontdek de prachtige omgeving

Torre Maremma ligt midden in het Parco Naturale della Maremma. De laatste 8 km naar dit vakantieverblijf is dan ook een echt avontuur. Een onverhard en hobbelig pad brengt je langs olijfgaarden en hooivelden tot aan de bossen van de Monti dell’Uccellina naar boven. Maar geen zorgen, de avontuurlijke weg naar de toren wordt beloond met een uniek verblijf! Vanuit de uitkijktoren geniet je van een panoramisch uitzicht over dit prachtige natuurpark. Dankzij het strand, dat op slechts 2 kilometer afstand te vinden is, geniet je van een aangename afwisseling tussen groene natuur en witte stranden. De vakantiefoto’s maken alle thuisblijvers zonder twijfel jaloers!

Belvilla vakantiehuis Italië uitkijktoren

Een verblijfplek met een bijzonder uitzicht

De uitkijktoren biedt de perfecte mix tussen ontspanning en een spannend avontuur. De authentieke toren is gerestaureerd en met smaak ingericht, waardoor het nu ideaal is voor een vakantie met je gezin of een aantal vrienden. Op de 3e verdieping geniet je van een panoramisch uitzicht vanuit de ramen met 360° zicht! Vanuit hier bewonder je de Toscaanse Archipel, het grootste beschermde onderwatergebied van Europa. En goed nieuws! Ook je trouwe viervoeter mag mee op vakantie. 

Belvilla vakantiehuis Italië uitkijktoren

Wil jij verblijven in Torre Maremma?

Ben jij enthousiast over een verblijf in de Italiaanse Torre Maremma, gelegen in een indrukwekkende omgeving? Wacht dan niet langer en boek een verblijf in deze uitkijktoren, zodat jij verzekerd bent van een uniek vakantieverblijf! Hier geniet je van een vakantie in een rustige omgeving, maar tegelijkertijd ook vlak bij het strand. En het uitzicht vanuit de toren… Dat verveelt nooit! Er is bovendien genoeg te doen, waardoor jong en oud zich hier op en top zal vermaken. Wat dacht je van een gezellige picknick in het natuurpark? Of een heerlijke ochtendwandeling door de uitgestrekte bossen? Hier kan het allemaal!

Belvilla vakantiehuis Italië uitkijktoren

Benieuwd naar een verblijf in de uitkijktoren? Bekijk het vakantiehuis hier!

Naar Blog overzicht