Een selectie van onze wintersporthuizen

Bekijk alles

Wintersport Weekend en Shortski

Heb je nog geen wintersportplannen gemaakt, maar beginnen de benen al wel te kriebelen? Kies dan voor een heerlijk shortski. Zo kun je een paar dagen volop skiën en snowboarden in een prachtige omgeving. Als je niet te ver wilt reizen, dan zijn de skigebieden in Duitsland een echte aanrader. Mocht je het liever hoger opzoeken in de Alpen, dan zijn de skigebieden van Oostenrijk en Frankrijk de perfecte keus. 

Inspiratie

Volop genieten in de sneeuw

Wil je er even heerlijk tussenuit met de winter? Kies dan voor een korte wintersportvakantie. De kleinere skigebieden zijn ideaal voor een weekend of midweek wintersport. Ook deze gebieden bieden genoeg variatie in pistes, waardoor zowel beginners als gevorderden naar hartenlust kunnen skiën en snowboarden. 

Lees meer
Verken de omgeving tijdens jouw shortski vakantie

Een sfeervol chalet of een authentiek groepshuis dat bedolven is onder sneeuw, levert natuurlijk een prachtig plaatje op. Of je nu vlak bij de pistes of midden in het dorp verblijft, de vakantiehuizen van Belvilla beschikken over alle faciliteiten die je nodig hebt. Veel dorpen bieden zowel vertier voor feestgangers als rustzoekers. 

Lees meer
Heel het weekend onbeperkt winterpret

Tijdens jouw wintersport weekend hoef je natuurlijk niet alle dagen op de latten door te brengen. In veel skigebieden kun je namelijk ook rodelen, schaatsen, langlaufen en winterwandelen. Voor de kleine sneeuwvrienden worden er leuke activiteiten in het kinderland georganiseerd, zodat je onbezorgd kunt genieten van de shortski vakantie.

Lees meer
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020