Skigebied
Scuol
Skigebied
  Skigebied
Scuol
Scuol
Hoogte skigebied
2783m
1250m
Skiliften
Cabineliften
2x
Stoeltjesliften
5x
Sleepliften
8x
Pistes Totaal: 80km
Beginner
0km
Gemiddeld
35km
Gevorderd
35km
Expert
10km
Snowboarding
Half-pipes
1x
Funparks
1x
Boarder Cross
1x
Snowparks
0x
Langlaufen Totaal: 139km

Bekijk ons wintersportaanbod

0 wintersport chalets in Scuol

Bekijk ons aanbod

Zonnige sneeuwpret in kuuroord Scuol

Het Zwitserse Scuol staat met name bekend als kuuroord en verspreid in het dal rondom deze plaats liggen vele pittoreske plaatsjes zoals Ftan, Sent, Tarasp en Vulpera. Met de skibus bent u zo in Scuol, van waaruit de skiliften u naar de zonnige pisten brengen, die het skigebied rijk is. Met een totaliteit van 80 kilometer aan pisten, op verschillende niveaus, is dit een prettige wintersportomgeving voor zowel beginners als gevorderden.

Wintersport in Scuol, vele mogelijkheden

Voor snowboarders is de bekende 'Traumpiste' een genot, daarnaast bevindt zich in Scuol de oudste en meest gespecialiseerde snowboardschool. Op de steile helling onder de Mot da Ri, vindt u een funpark en een halfpipe. Langlaufers hebben een twintigtal kilometers aan loipes tot hun beschikking, waarvan een gedeelte ook 's avonds verlicht is. Daarnaast maakt u hier de prachtigste winterwandelingen. Daarna kunt u terecht in een van de vele restaurants om een warme hap te eten. Of u kookt natuurlijk zelf een lekker potje in de warmte van uw eigen vakantiewoning.

Ontspanning tijdens uw wintersport in een sfeervol wintersportchalet

Hoewel Scuol een flink gegroeide bestemming is voor wintersporters en kuuroord-bezoekers, doet het toch nog aan als een dorp. Zoekt u rust, kun u het beste een chalet reserveren in een van de omliggende dorpjes. Om tijdens uw wintersportvakantie te ontspannen, kunt u natuurlijk het beroemde kuurbad van Scuol bezoeken. De binnen en buitenbaden, warm- en koudwatergrotten, sauna en solarium, bieden u een uitstekende mogelijkheid om lekker tot rust te komen na alle inspanningen op de skipisten. Of u gaat lekker met een boekje op de bank liggen in uw warme vakantiehuis in Scuol.

Alle vakantiehuizen in Scuol
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020