Vakantiehuizen en chalets Rund um Visp

Skigebied: Rund um Visp

Bekijk ons wintersportaanbod

0 wintersport chalets in Rund um Visp

Bekijk ons aanbod

Wintersporten in Rund um Visp, een prachtig gebied in het Rhônedal

Midden in het Rhônedal ligt dit relatief onbekende Wintersportgebied Rund um Visp. De authentieke dorpjes Unterbäch, Zeneggen, Bürchen en Eischoll maken dit gebied tot een gezellige wintersportbestemming. Vanuit uw chalet in het wintersportgebied Rund um Visp maakt u prachtige afdalingen. Voor beginners zijn er makkelijke blauwe afdalingen en voor gevorderden zijn er verschillende rode en zwarte pistes die het skiën tot een waar genoegen maken.

Ontdek het wintersportgebied Rund um Visp vanuit uw eigen chalet

Het gebied telt ongeveer 100 km aan pistes en heeft ook voor langlaufers verschillende faciliteiten. Na een actieve dag op de pistes is het tijd voor après-ski. Dit kan natuurlijk in een van de bars, maar denk ook eens aan een intieme avond in uw eigen chalet, zeker zo gezellig!

Vanuit uw vakantiehuis in het wintersportgebied Rund um Visp maakt u prachtige uitstapjes

Voor mooie uitzichten kunt u een ritje met de 'Glacier Express' maken, via tunnels en langs ruige bergen. Wie te voet het gebied wil leren kennen vindt vele wandelmogelijkheden. Maak een prachtige wandeling door het winterlandschap en ontdek de mooie plekjes van dit gebied!

Alle vakantiehuizen in Rund um Visp

Uw huis verhuren