Vakantiehuizen en chalets Rhônedal

Skigebied: Rhônedal

Bekijk ons wintersportaanbod

3 wintersport chalets in Rhônedal

Bekijk ons aanbod

Wintersport in het Rhônedal

Tussen het meer van Genève en de Rhônegletsjer ligt het Rhônedal, dat wordt doorkruist door de gelijknamige rivier. De zuidelijke ligging zorgt voor een warm en zonnig klimaat en door afscherming door de bergen bevindt u zich hier in een prachtig sneeuwlandschap midden tussen de enorme gebergten. De vele wijngaarden in het gebied en de Rhône zelf, geven het gebied een gemoedelijke uitstraling. Direct vanuit uw vakantiehuis in het Rhônedal maakt u de mooiste ski,- langlauf- of wandeltochten.

Op hoog of laag niveau, wintersport voor iedereen

In het Rhônedal vindt u een overvloed aan traditionele en authentieke dorpjes. Visp, de grootste en meest centraal gelegen plaats van het dal, biedt u volop mogelijkheden een veelzijdige wintersport in het Rhônedal te beleven, met uw familie of met vrienden. Het grote skigebied ligt op drie kilometer afstand van het dorp en hier zijn afdalingen op ieder niveau te vinden. Andere kleine, pittoreske plaatsjes in het Rhônedal zijn Zeneggen, Bürchen, Unterbäch en Eischoll, waar u een heerlijk chalet kunt boeken voor de wintersportvakantie. Vanuit deze prachtige plekken bent u in no-time midden op de piste, waar u op ski's of snowboard de helling af raast.

Vakantiehuizen in een veelzijdige wintersportomgeving

Een andere grote en bekende plaats is Leukerbad, bekend om haar thermische bronnen en daarom benoemd tot kuurstad. Het autovrije kuuroord is voorzien van een oud en monumentaal dorpscentrum, omgeven door nauwe steegjes en fonteintje. Voornamelijk rode en zwarte pistes overbruggen het verschil tussen 1400 en 2700 meter in hoogte. Maar ook voor de beginnende wintersporter zijn er oefenpistes en middelzware pistes beschikbaar. Naast het skieen heeft de liefhebber de mogelijkheid om het afwisselende langlaufgebied te verkennen. Ook wandelroutes staan volop tot uw beschikking. Na dag vol inspanningen of ontspanningen keert u terug in de warmte van een van onze vakantiewoningen in het Rhônedal.

Alle vakantiehuizen in Rhônedal

Een selectie van onze wintersporthuizen

Uw huis verhuren