Skigebied
Les Portes du Soleil
Skigebied
  Skigebied
Les Portes du Soleil
Les Portes du Soleil
Hoogte skigebied
2460m
936m
Skiliften
Cabineliften
14x
Stoeltjesliften
86x
Sleepliften
86x
Pistes Totaal: 650km
Beginner
37km
Gemiddeld
133km
Gevorderd
380km
Expert
100km
Snowboarding
Half-pipes
1x
Funparks
14x
Boarder Cross
4x
Snowparks
11x
Langlaufen Totaal: 280km

Bekijk ons wintersportaanbod

0 wintersport chalets in Les Portes du Soleil

Bekijk ons aanbod

Les Portes du Soleil, een ideale wintersportbestemming

Les Portes du Soleil ligt op de grens van Frankrijk en Zwitserland. Het is een van de grootste skigebieden ter wereld, met maar liefst 650 km aan pistes. Alle pistes in dit gebied zijn perfect met elkaar verbonden. Het gebied leent zich uitstekend voor de echte freaks. Het gebied aan de Franse zijde is supermodern. Daartegen staat de Zwitserse kant voor mooie dorpen en vooral veel gezelligheid door de uitstekende après-ski.

Een sfeervol chalet vindt u in Les Portes du Soleil

Aan de Franse zijde van Les Portes du Soleil vindt u de gebieden Avoriaz, Châtel, Morzine en Les Gets. Avoriaz heeft door haar centrale ligging een streepje voor op alle andere plaatsen in dit skigebied. Daarnaast is dit het meeste sneeuwzekere gebied van Les Portes du Soleil. De bijzondere architectuur en de goed georganiseerde activiteiten maken dit skidorp eveneens aantrekkelijk. Het autovrije winterdorp kunt u bezoeken met een arrenslee of sneeuwscooter. Châtel is een authentiek bergdorp met sfeervolle restaurants en kroegen.

Boek een vakantiehuis en geniet van de charme van dit gebied

Aan de Zwitserse kant bevinden zich de wintersportgebieden van Champéry en Morgins. Voor de wandelaar is het gebied van Champéry de ideale bestemming. Dit is namelijk de beste winterwandelplek van Les Portes du Soleil. Voor de skiërs zijn er perfecte dalafdalingen te vinden en alle pistes zijn goed onderhouden. Het dorp kenmerkt zich door de oude charme en moderne luxe, wat u terugziet in de sfeervolle chalets.

Laat u verrassen in het betoverende wintersportgebied van Les Portes du Soleil!

Alle vakantiehuizen in Les Portes du Soleil
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020