Vakantiehuizen en chalets in Nendaz

Skigebied: Les 4 Vallées

Een selectie van onze wintersporthuizen

Op zoek naar een wintersport chalet of vakantiehuis in Nendaz? Bekijk dan hier ons aanbod vakantiehuizen in Nendaz, en geniet van een heerlijke wintersportvakantie.

Huur je chalet in Nendaz

Nendaz (1350m) ligt in het Rhônedal, in Wallis, bij skigebied Les Quatre Vallées. Nendaz is feitelijk opgedeeld in Basse-Nendaz (992m), en Haute-Nendaz, met het historische dorp van en Nendaz-Station (1325m). Haute-Nendaz/ Nendaz-Station, de feitelijke wintersportplaats met toegang tot het skigebied, is een vriendelijk, sfeervol wintersportdorp, voorzien van winkels, restaurants en barretjes, een Centre Sportif (SportCentrum), met kunstijsbaan, verlichte rodelbaan, snowtubing, squash, fitness. Haute-Nendaz biedt verder je de mogelijkheid om de omgeving te verkennen via een sneeuwschoenwandeling of langlauftocht. Nendaz heeft het kindvriendelijke ‘Families Welkom’ label, en dus ook faciliteiten voor de kinderen; zo is er onder andere een crèche en KinderClub, Ludothèque (spel- en boekenuitleen). De accommodatie in Nendaz bestaat uit veel chalets en appartementencomplexen. Huur een mooi appartement of wintersport chalet in Haut-Nendaz of omgeving (zoals het plaatsje Saclentse).

Skigebied Les 4 Vallées

Vanuit Nendaz heb je toegang tot het skigebied Les 4 Vallées, met 412 km. Pisten, 92, liften, 2 snowparks, 1 boardercross, snowtubing, 4 skischolen, 2 kindersneeuwtuinen.

Bekijk ons aanbod