Skigebied
Engelberg
Skigebied
  Skigebied
Engelberg
Engelberg
Hoogte skigebied
3028m
1050m
Skiliften
Cabineliften
9x
Stoeltjesliften
9x
Sleepliften
6x
Pistes Totaal: 82km
Beginner
0km
Gemiddeld
27km
Gevorderd
47km
Expert
8km
Snowboarding
Half-pipes
1x
Funparks
1x
Boarder Cross
0x
Snowparks
1x
Langlaufen Totaal: 35km

Bekijk ons wintersportaanbod

0 wintersport chalets in Engelberg

Bekijk ons aanbod

Wintersport en vakantiewoning in Engelberg

De Brunni (1860 meter) en de Titlis (3238 meter) vormen samen het skigebied van Engelberg. Met name het gebied vanaf de Brunni is een geweldig gebied voor beginners, en de Titlis is een perfecte aanvulling hierop met zijn rode en zwarte pistes. Het zonovergoten wintersportgebied van Engelberg is dus een ideale bestemming, voor jong en oud, voor beginner tot ervaren wintersporter. Met name snowboarders kunnen hun hart ophalen met alle voorzieningen die voor hen aanwezig zijn in Engelberg. Met een vakantiehuis bij de piste kunt u optimaal genieten van alle mogelijkheden die voor u open staan. De après-ski is hier erg gevarieerd en buitengewoon gezellig.

Moderne wintersportbestemming

Vroeger stond Engelberg bekend als een stil kloosterdorp, door het grote benedictijner klooster dat in het centrum is gelegen. Engelberg ligt nabij de stad Luzern. Intussen is het een moderne wintersportplaats van wereldklasse geworden. Beschermd door beboste hellingen vindt u in het dorp en het skigebied gezellige après-ski gelegenheden waaronder de nodige bergrestaurants. Gezellige en gevarieerde après-ski zijn er voor de feestgangers onder uw reisgezelschap. Maar ook in uw sfeervolle chalet is er voldoende ruimte voor gezelligheid met familie of vrienden. De Laub is een bergflank, met een helling van 45 graden en is daarom geheel off-piste terrein.

Engelberg heeft voor ieder wat wils

Houdt u meer van langlaufen? De loipen liggen op verschillende hoogteniveaus en er is een loipe uitgezet naar het einde van het dal. In het Titlis gebied is een loipe door het bos loopt. Het fantastische winterwandelgebied zorgt voor de liefhebbers voor een welkome rust. Op de grote hoogten geniet u van het overweldigende uitzicht op Engelberg. Op de Brunnis kunt u op eigen krachten klimmen, daar loopt een pad naar een panoramapunt. Na een stevige wandeling komt u terug in uw eigen warme vakantiewoning, waar u geniet van een zelf bereide maaltijd met bijbehorend drankje.

Alle vakantiehuizen in Engelberg
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020