Vakantiehuizen en chalets Crans Montana

Skigebied: Crans Montana

Bekijk ons wintersportaanbod

3 wintersport chalets in Crans Montana

Bekijk ons aanbod

Maak kennis met wintersport vanuit een vakantiehuis in Crans Montana

Dit zonnige wintersportgebied biedt u veel poederafdalingen en sneeuwzekere pistes. Het dorp zelf bestaat uit Crans en Montana, die in de loop der jaren aan elkaar zijn gegroeid tot een bekend toeristisch oord met de daarbij behorende voorzieningen. Crans Montana is een populaire bestemming en biedt vele gezellige chalets aan de pistes. Ook voor kinderen is deze plek een prima wintersportbestemming, mede door het grote aanbod van kinderfaciliteiten.

Het hele seizoen sneeuwzekerheid in wintersportgebied Crans Montana

Door de aanwezigheid van vele sneeuwkanonnen en een gletsjer is er een grote sneeuwzekerheid in dit wintersportgebied. Wanneer u op de piste bent, kunt u genieten van een prachtig uitzicht, u kijkt namelijk uit over een groot deel van Wallis. In het zuiden van het wintersportgebied Crans Montana liggen een aantal beroemde bergen zoals de Matterhorn en de Mont Blanc. De pistes hebben een totaal van 140 km en zijn altijd geprepareerd. Het gebied heeft moderne liften, zodat er nauwelijks wachttijden zijn. Voor snowboarders zijn er ideale pistes, ook er is een mooi snowpark aanwezig.

Ook voor aprèsskiërs is Crans Montana het wintersportgebied bij uitstek

Voor ontspanning vind u hier genoeg après-skimogelijkheden met voor ieder wat wils. De talloze restaurants bezorgen u een heerlijke avond uit. Een welkome afwisseling in de wintersportvakantie zijn activiteiten buiten de pistes. Maak vanuit uw vakantiehuis in Crans Montana een uitstapje en kies voor bijvoorbeeld een van de volgende activiteiten; ijsklimmen, rijden met een sneeuwscooter, paintball, parasailen maar ook genieten van de mooie omgeving in een hete luchtballon.

Vanuit uw chalet in Crans Montana beleeft u volop winterpret in de sneeuw!

Alle vakantiehuizen in Crans Montana

Een selectie van onze wintersporthuizen

Uw huis verhuren

Doe inspiratie op!
Groepshuizen
2 vakantiehuizen
Lastminute
2 vakantiehuizen