Een selectie van onze wintersporthuizen

Bekijk alles
Skigebied
Port del Comte
Skigebied
  Skigebied
Port del Comte
Port del Comte
Hoogte skigebied
2310m
1740m
Skiliften
Cabineliften
0x
Stoeltjesliften
5x
Sleepliften
9x
Pistes Totaal: 40km
Beginner
0km
Gemiddeld
20km
Gevorderd
15km
Expert
5km
Snowboarding
Half-pipes
0x
Funparks
0x
Boarder Cross
0x
Snowparks
1x
Langlaufen Totaal: 16km

Bekijk ons wintersportaanbod

5 wintersport chalets in Port del Comte

Bekijk ons aanbod

Wintersport voor beginners en gevorderden

Het wintersportgebied Port del Comte is gelegen in de Lleida regio en is een van de mooiste gedeelten van de Catalaanse Pyreneeën. Het gebied is omgeven door een enorm bos met zwarte dennenbomen, wat de bergen totaal bedekt. Het skigebied wordt gezien als familiaal, je vindt hier brede pistes met afdalingen van ieder niveau. Iedere wintersporter, beginnend of gevorderd kan hier dus een piste kiezen die het beste bij zijn of haar mogelijkheden past. De beginnende skiër kan hier simpel en snel zijn ski kwaliteiten verbeteren.

Vakantiehuizen in Port del Comte

Veel Spanjaarden komen hier voor een weekend om te skiën of snowboarden. Het skistation wordt gevormd door twee gebieden, namelijk Hostal-Sucre en Estivella. Port del Comte wordt gekarakteriseerd door zijn ligging nabij Catalonië, ook deze mooie regio kun je bezoeken wanneer je op wintersport in Port del Comte bent. Of andersom, wanneer je een van onze vakantiehuizen in Catalonië heeft geboekt, kun je natuurlijk ook een of meerdere dagen gaan wintersporten in Port del Comte.

Geniet van de wintersport in uw Spaanse vakantiewoning

Dit zonnige wintersportgebied biedt je naast mooie pistes ook een keur aan andere mogelijkheden voor een heerlijke vakantie! Je kunt bijvoorbeeld een lekkere wandeling in de buitenlucht maken, of je blijft lekker in de gezellige sfeer van jouw vakantiehuis met een boekje op de bank of met een spelletje met de kinderen of vrienden. Ontdek de authentieke Spaanse cultuur en ga eropuit, de prachtige natuur in of bezoek een leuke stad in de buurt.

Alle vakantiehuizen in Port del Comte
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020