Vakantiehuizen en chalets Port del Comte

Skigebied: Port del Comte

Bekijk ons wintersportaanbod

7 wintersport chalets in Port del Comte

Bekijk ons aanbod

Wintersport voor beginners en gevorderden

Het wintersportgebied Port del Comte is gelegen in de Lleida regio en is een van de mooiste gedeelten van de Catalaanse Pyreneeën. Het gebied is omgeven door een enorm bos met zwarte dennenbomen, wat de bergen totaal bedekt. Het skigebied wordt gezien als familiaal, u vindt hier brede pistes met afdalingen van ieder niveau. Iedere wintersporter, beginnend of gevorderd kan hier dus een piste kiezen die het beste bij zijn of haar mogelijkheden past. De beginnende skiër kan hier simpel en snel zijn ski kwaliteiten verbeteren.

Vakantiehuizen in Port del Comte

Veel Spanjaarden komen hier voor een weekend om te skiën of snowboarden. Het skistation wordt gevormd door twee gebieden, namelijk Hostal-Sucre en Estivella. Port del Comte wordt gekarakteriseerd door zijn ligging nabij Catalonië, ook deze mooie regio kunt u bezoeken wanneer u op wintersport in Port del Comte bent. Of andersom, wanneer u een van onze vakantiehuizen in Catalonië heeft geboekt, kunt natuurlijk ook een of meerdere dagen gaan wintersporten in Port del Comte.

Geniet van de wintersport in uw Spaanse vakantiewoning

Dit zonnige wintersportgebied biedt u naast mooie pistes ook een keur aan andere mogelijkheden voor een heerlijke vakantie! U kunt bijvoorbeeld een lekkere wandeling in de buitenlucht maken, of u blijft lekker in de gezellige sfeer van uw vakantiehuis met een boekje op de bank of met een spelletje met uw kinderen of vrienden. Ontdekt u ook eens de authentieke Spaanse cultuur en ga erop uit, de prachtige natuur in of bezoek een leuke stad in de buurt.

Alle vakantiehuizen in Port del Comte

Een selectie van onze wintersporthuizen

Uw huis verhuren

Doe inspiratie op!
Lastminute
7 vakantiehuizen
Groepshuizen
2 vakantiehuizen