Vakantiehuizen en chalets Baqueira Beret

Skigebied: Baqueira Beret

Bekijk ons wintersportaanbod

4 wintersport chalets in Baqueira Beret

Bekijk ons aanbod

Wintersport in Baqueira Beret, in uw eigen vakantiehuis

Het gebied Baqueira Beret heeft een zeer mooie ligging, omgeven door de hoge toppen van de Spaanse Pyreneën. Hierdoor ontstaat er sneeuwzekerheid in het hele gebied vanaf eind november tot en met mei. Het gebied ligt op een hoogte van 1.800-2.500 m en bestaat uit 3 gedeeltes, te weten Baqueira, Beret en Bonaigua. U leest het, ook in Spanje beleeft u de heerlijkste wintersport vakantie. Met uw familie of vrienden boekt u een van onze vakantiehuizen of chalets in Baqueira Beret en omgeving. In de directe omgeving van deze vakantiewoningen in Baqueira Beret kunt u dus de mooiste afdalingen maken. Intussen geniet u ook nog eens van de heerlijke Spaanse cultuur.

Wintersport op ieder niveau

De skigebieden tellen een totaal van 100 km aan pistes en zijn geschikt voor alle niveaus. Er zijn vele tiefschneemogelijkheden met spannende afdalingen. Ook zijn er in het hele gebied moderne skiliften te vinden, welke zorgen voor minimale wachtrijen. Verder zijn er in het hele gebied zeer veel skischolen te vinden, waar ze u de beginselen van het skiën en snowboarden bij kunnen brengen.

Sneeuwgarantie, ook op wintersport in Spanje!

Grote kans dat u zich in goed gezelschap bevindt op de piste van dit skigebied in de Val d'Aran. Baqueira Beret is namelijk het 'jetset' skigebied van de Barcelonezen en veel voetballers van F.C. Barcelona hebben hier hun eigen wintersportchalet! Dus wie weet komt u een bekende voetballer tegen, terwijl u lekker aan het skiën bent in dit sneeuwzekere gebied!

Alle vakantiehuizen in Baqueira Beret

Een selectie van onze wintersporthuizen

Uw huis verhuren

Doe inspiratie op!
Groepshuizen
2 vakantiehuizen
Lastminute
2 vakantiehuizen
Wellness
1 Vakantiehuis