Een selectie van onze wintersporthuizen

Skigebied
Baqueira Beret
Skigebied
  Skigebied
Baqueira Beret
Baqueira Beret
Hoogte skigebied
2510m
1500m
Skiliften
Cabineliften
1x
Stoeltjesliften
26x
Sleepliften
7x
Pistes Totaal: 146km
Beginner
4km
Gemiddeld
70km
Gevorderd
54km
Expert
18km
Snowboarding
Half-pipes
1x
Funparks
0x
Boarder Cross
0x
Snowparks
1x
Langlaufen Totaal: 7km

Bekijk ons wintersportaanbod

7 wintersport chalets in Baqueira Beret

Bekijk ons aanbod

Wintersport in Baqueira Beret, in jouw eigen vakantiehuis

Het gebied Baqueira Beret heeft een zeer mooie ligging, omgeven door de hoge toppen van de Spaanse Pyreneën. Hierdoor ontstaat er sneeuwzekerheid in het hele gebied vanaf eind november tot en met mei. Het gebied ligt op een hoogte van 1.800-2.500 m en bestaat uit 3 gedeeltes, te weten Baqueira, Beret en Bonaigua. Je leest het goed, ook in Spanje beleef je de heerlijkste wintersport vakantie. Met familie of vrienden boek je een van onze vakantiehuizen of chalets in Baqueira Beret en omgeving. In de directe omgeving van deze vakantiewoningen in Baqueira Beret kun je dus de mooiste afdalingen maken. Intussen geniet je ook nog eens van de heerlijke Spaanse cultuur.

Wintersport op ieder niveau

De skigebieden tellen een totaal van 100 km aan pistes en zijn geschikt voor alle niveaus. Er zijn vele tiefschneemogelijkheden met spannende afdalingen. Ook zijn er in het hele gebied moderne skiliften te vinden, welke zorgen voor minimale wachtrijen. Verder zijn er in het hele gebied zeer veel skischolen te vinden, waar ze je de beginselen van het skiën en snowboarden bij kunnen brengen.

Sneeuwgarantie, ook op wintersport in Spanje!

Grote kans dat je je in goed gezelschap bevindt op de piste van dit skigebied in de Val d'Aran. Baqueira Beret is namelijk het 'jetset' skigebied van de Barcelonezen en veel voetballers van F.C. Barcelona hebben hier hun eigen wintersportchalet! Dus wie weet kom je een bekende voetballer tegen, terwijl je lekker aan het skiën bent in dit sneeuwzekere gebied!

Alle vakantiehuizen in Baqueira Beret
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020