De aanslagen in Barcelona en Cambrils hebben ons diep geschokt. Onze gedachten gaan uit naar de inwoners en iedereen die familie of vrienden te betreuren heeft.

Vakantiehuizen en chalets in Fusch an der Großglocknerstraße

Skigebied: Zell am See-Kaprun

Een selectie van onze wintersporthuizen

Fusch an der Großglocknerstraße

Fusch an der Großglocknerstraße (805m) ligt op zo’n 15 minuten rijden van Zell am See, aan de bekende panoramaweg Großglocknerstraße, en in Nationaal Park Hohe Tauern. Fusch is een rustig dorpje, en wordt vaak gezien als goedkopere uitvalsbasis voor Kaprun of Zell am See. Er bevindt zich wel een bakker en supermarkt en wat eetgelegenheden, maar voor shoppen of après-ski kun je beter in Zell am See of Kaprun terecht. Wil je ontspannen? Kies dan voor een bezoek aan Tauern Spa Kaprun, het gloednieuwe (november 2010) wellnesscentrum in Kaprun, of het Zwem- en Vrijetijdscentrum in Zell am See.    

Skiën in Fusch en Europa Sportregion

Verblijf je in een vakantiewoning of chalet in Fusch an der Großglocknerstraße, dan kun je (met de gratis skibus of auto) naar het skigebied van Zell am See en Kaprun, wat samen Zell am See-Kaprun vormt, goed voor 138 kilometer aan pistes. In Fusch zelf is een skilift en kleine piste voor beginners, en langlaufers kunnen hier terecht op zo’n 20 km aan loipen. Daarnaast is er een rodelbaan en een natuurijsbaan, en kun je een tocht met de arreslede maken. Ontdek de omgeving, en het skigebied Zell am See-Kaprun, vanuit een vakantiewoning of chalet in Fusch an der Großglocknerstraße. 

Bekijk ons aanbod