Wintersport chalet & appartement in in Neukirchen am Großvenediger | Belvilla vakantiehuizen

Skiën en rodelen in Neukirchen am Großvenediger

Het Oostenrijkse Neukirchen am Großvenediger is een skidorp dat bekend staat om haar rodelbaan, die met een lengte van 14 kilometer misschien wel de langste rodelbaan in Europa is. Het skigebied Wildkogel Arena, waarvan Neukirchen am Großvenediger het hart vormt, is voornamelijk geschikt voor de beginnende skiër, maar er zijn voldoende andere, meer uitdagende gebieden in de buurt te vinden. 's Avonds wordt Neukirchen am Großvenediger omgetoverd tot een sprookjesachtig dorp waar het heerlijk wandelen, drinken en dineren is op het marktpleintje.

Skigebied
Ski Arena Wildkogel
Skigebied
  Skigebied
Ski Arena Wildkogel
Ski Arena Wildkogel
Hoogte skigebied
2150m
820m
Skiliften
Cabineliften
5x
Stoeltjesliften
4x
Sleepliften
10x
Pistes Totaal: 61km
Beginner
0km
Gemiddeld
28km
Gevorderd
25km
Expert
8km
Snowboarding
Half-pipes
1x
Funparks
1x
Boarder Cross
0x
Snowparks
0x
Langlaufen Totaal: 90km

Een selectie van onze wintersporthuizen

Inspiratie

Skiën in Neukirchen am Großvenediger

Het pittoreske Neukirchen am Großvenediger ligt in het centrum van de Wildkogel Arena, een skigebied dat ideaal is voor families met kinderen en beginners, dankzij de brede en eenvoudige afdalingen. Toch komen ook veel ervaren wintersporters naar het dorpje. In de buurt liggen namelijk voldoende andere skigebieden die meer uitdaging bieden.

Lees meer
Rodelbaan in Neukirchen am Großvenediger

Een van de topattracties van Neukirchen am Großvenediger is zonder twijfel de 14 kilometer lange rodelbaan waarop u een rit van maar liefst 45 minuten kunt maken. De baan is tot 22:00 uur 's avonds verlicht, maar niet elke dag geopend. Neukirchen am Großvenediger heeft ook loipen en wandelpaden met een waanzinnig uitzicht voor langlaufers en wandelaars.

Lees meer
Avond in Neukirchen am Großvenediger

's Avonds komt het centrum van Neukirchen am Großvenediger helemaal tot leven en kunt u er genieten van een heerlijke maaltijd of een lekker drankje. Ook dansen behoort tot de mogelijkheden, dankzij een leuke discotheek in Neukirchen am Großvenediger. Een kleine wandeling door de smalle straatjes naar uw chalet brengt u na alle drukte weer tot rust.

Lees meer
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020