Skigebied
Via Lattea
Skigebied
  Skigebied
Via Lattea
Via Lattea
Hoogte skigebied
2800m
1380m
Skiliften
Cabineliften
5x
Stoeltjesliften
37x
Sleepliften
29x
Pistes Totaal: 400km
Beginner
0km
Gemiddeld
96km
Gevorderd
220km
Expert
84km
Snowboarding
Half-pipes
0x
Funparks
2x
Boarder Cross
2x
Snowparks
1x
Langlaufen Totaal: 25km

Bekijk ons wintersportaanbod

0 wintersport chalets in Via Lattea

Bekijk ons aanbod

La Via Lattea, de hemel op aarde

Het grootste aaneengesloten skigebied van Italië bevat zo'n 400 kilometer aan piste. La Via Lattea betekent letterlijk De Melkweg en is gelegen tegen de Franse grens in Piemonte. Als middelpunt van dit wintersportgebied is Sestrière het meest populair onder de meer gevorderde wintersporter. Andere skigebieden in Via Lattea zijn Sauze d'Oulx, Sansicario, Cesana en Claviere. De prachtige Monte Banchetta biedt de meest fantastische afdalingen met een hoogteverschil van wel 1000 meter en voert u door de prachtige Italiaanse natuur.

Voor een moderne wintersport, boek een vakantiehuis in dit gebied

De directeur van de autofabriek FIAT, is in de jaren dertig begonnen met de opbouw van dit wintersportgebied, wat gekenmerkt wordt door een realistische moderne bouwstijl. Sestrière is een mondain wintersportoord en een hemelse bestemming voor de liefhebber van sneeuw. Het moderne skiliftnetwerk zorgt ervoor dat de verschillende deelgebieden van de Via Lattea perfect verbonden zijn, zodat u geen gebruik hoeft te maken van skibusdiensten.

Vanuit uw chalet bij de piste maakt u de mooiste afdalingen

Wanneer u liever op een snowboard de piste afdaalt, biedt het wintersportgebied vele brede pistes. De zonaanbidders zullen in dit gebied ook zeker niet teleurgesteld worden. De omgeving biedt voor ieder wat wils en is een ideale bestemming voor zowel beginnende als de gevorderde wintersporter. De mogelijkheid tot langlaufen is beperkt. Ook na een actieve dag is er 's avonds volop vermaak te vinden in een van de vele restaurants, bars, café's en zelfs een discotheek.

Alle vakantiehuizen in Via Lattea
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020