Vakantiehuizen en chalets Val Chiavenna

Skigebied: Val Chiavenna

Bekijk ons wintersportaanbod

2 wintersport chalets in Val Chiavenna

Bekijk ons aanbod

Wintersport in het noorden van Italië is sneeuwzeker

Het skigebied Val Chiavenna ligt vlakbij de grens met Zwitserland net ten noorden van het Comomeer. Het bestaat uit de skigebieden Madesimo en Campodolcino en omvat ongeveer 50 kilometer aan verschillende niveaus skipisten. Daarnaast zijn er mogelijkheden om te langlaufen en snowboarden.

Vanuit uw vakantiehuis in Val Chiavenna, snel op de piste

Door de hoge ligging is wintersportgebied Val Chiavenna een zonnig en toch zeer sneeuwzeker gebied. De mooie pistes zijn van erg goede kwaliteit en de canalone-afdaling is een van de mooiste zwarte pistes in Italië. Met het goede skiliften systeem bereikt u direct vanuit het dorp alle pistes. De meeste pistes in dit gebied zijn lastige rode, maar ook de blauwe pistes zijn redelijk steil. Al afdalend geniet u van de prachtige omgeving en ook na alle inspanningen in de sneeuw is er genoeg te beleven in een van de leuke dorpjes.

Romantiek tijdens wintersport in Val Chiavenna

Het dorp Madesimo ligt 1200 meter boven het Comomeer in een smalle vallei. Het is een erg sfeervol dorp en op het charmante kerkpleintje wordt op de terrasjes al in het voorjaar de espresso geserveerd. In de omgeving vindt u nog veel ongerepte natuur en bergromantiek. Ook in Campodolcino vindt u rust en romantiek. Beide dorpen zijn leuke bestemmingen voor een wintersportvakantie voor de hele familie, van jong tot oud zal iedereen zich hier prima vermaken.

Alle vakantiehuizen in Val Chiavenna

Een selectie van onze wintersporthuizen

Uw huis verhuren