Een selectie van onze wintersporthuizen

Bekijk alles

Ontdek Skirama Dolomiti Adamello Brenta

Kun je niet kiezen naar welk skigebied u gaat? Boek dan een appartement of chalet in Skirama Dolomiti Adamello Brenta. Dit is een waar skiparadijs in Italië dat voor skiërs van ieder niveau de juiste pistes biedt. Ook voor degenen die andere uitdagingen in de sneeuw willen aangaan, heeft Skirama Dolomiti Adamello Brenta genoeg in huis. Daarnaast zorgt de Italiaanse cultuur ook voor een ultieme vakantiesfeer buiten de pistes. Je kunt in Skirama Dolomiti Adamello Brenta namelijk prima genieten van gezellige cafés en veel goede restaurants.

Kenmerken

Skigebied
Dolomiti di Brenta
Skigebied
  Skigebied
Dolomiti di Brenta
Dolomiti di Brenta
Hoogte skigebied
2500m
850m
Skiliften
Cabineliften
7x
Stoeltjesliften
13x
Sleepliften
5x
Pistes Totaal: 150km
Beginner
0km
Gemiddeld
50km
Gevorderd
80km
Expert
20km
Snowboarding
Half-pipes
0x
Funparks
0x
Boarder Cross
0x
Snowparks
3x
Langlaufen Totaal: 62km

Bekijk ons wintersportaanbod

5 wintersport chalets in Dolomiti di Brenta

Bekijk ons aanbod

Inspiratie

Oneindig skiën op de pistes van Italië

Skiën in Skirama Dolomiti Adamello Brenta is een wintersportuitdaging die vraagt om meerdere vakanties. In het enorme skigebied dat in het Italiaanse Zuid-Tirol ligt, kan men bijna grenzeloos skiën. Daarbij zijn de natuur en bergen in het skigebied Skirama Dolomiti Adamello Brenta adembenemend mooi, wat nog een goede reden is om hier op wintersport te gaan.

Lees meer
Een immense skiwereld voor iedereen

Genieten van de volle vrijheid op ski's tijdens een freeride of eerst voorzichtig beginnen op een oefenweide? Voor ieder niveau ligt het juiste skigebied in Skirama Dolomiti Adamello Brenta. Bovendien biedt dit wintersportparadijs ook de ideale omgeving voor als je wil shoppen, eten in eigentijdse restaurants of juist de stilte van de natuur wilt opzoeken.

Lees meer
Beleef Skirama Dolomiti Adamello Brenta

Ontdek het volledige wintersportpakket dat Skirama Dolomiti Adamello Brenta voor je in petto heeft. Dit veelzijdige skigebied biedt je ook de mogelijkheid om bijzondere activiteiten in de sneeuw uit te proberen. Een comfortabel appartement of chalet in Skirama Dolomiti Adamello Brenta geeft je dus een uitgelezen kans om je sportieve grenzen te verleggen!

Lees meer
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020