Skigebied
Bardonecchia
Skigebied
  Skigebied
Bardonecchia
Bardonecchia
Hoogte skigebied
2800m
1300m
Skiliften
Cabineliften
1x
Stoeltjesliften
9x
Sleepliften
13x
Pistes Totaal: 100km
Beginner
0km
Gemiddeld
52km
Gevorderd
44km
Expert
4km
Snowboarding
Half-pipes
1x
Funparks
0x
Boarder Cross
0x
Snowparks
1x
Langlaufen Totaal: 22km

Bekijk ons wintersportaanbod

1 wintersport chalets in Bardonecchia

Bekijk ons aanbod

Op wintersport in wintersportgebied Bardonecchia

Bardonecchia is gelegen in een zonnig dal, tegen de Franse grens. Bardonecchia is makkelijk te bereiken per snelweg en TGV, doordat het ligt aan een goede verbindingsweg (net aan de Fréjus-tunnel) en direct aan het spoor.

Wintersportgebied Bardonecchia, voor de gevorderden skiërs

Het gebied van Bardonecchia is verdeeld in drie sectoren: Jaffreau, Colomion en Mèlezet, en biedt in totaal 110 kilometer aan pistes voor alle niveaus, maar toch voornamelijk voor gevorderden. Dankzij de goede infrastructuur zijn de skicentra vanuit uw chalet in Bardonecchia gemakkelijk en snel met de gratis pendelbussen te bereiken. Ook lopen er door het dal een aantal aardige langlaufloipen.

Het oorspronkelijk bergdorp is uitgegroeid tot een levendig wintersportresort. Terwijl het doordeweeks wat rustiger is, is het in het weekend levendig en druk door de vele toeristen die vanuit Turijn (95 km.) een weekend komen skiën. Ontdek vanuit uw vakantiehuis in Bardonecchia de vele winkeltjes, restaurants, bars, een bioscoop en een discotheek. Er zijn dus genoeg mogelijkheden voor ontspanning.

Faciliteiten wintersport Bardonecchia

In 2006 was Bardonecchia de plaats waar de Olympische snowboardwedstrijden zijn gehouden. Hiervoor was het Melezet skicomplex gebruikt. De Italiaanse stad beschikt over een uitgestrekt skigebied met veel ruimte voor afdalingen en langlaufen. Het skicomplex dat hiervoor gebruikt wordt, beschikt over twee banen. De baan voor de halfpipe is zelfs nieuw aangelegd voor de Winterspelen. De Olympische halfpipe is toegankelijk voor publiek vanaf maart 2006, na de Olympische spelen.

Beleef een prachtige wintersportvakantie vanuit uw chalet of vakantiehuis in het zonnige Bardonecchia!

Alle vakantiehuizen in Bardonecchia
Meer dan 40 jaar ervaring
Beoordeeld met een 4+
40.000+ huizen in Europa
2,8 miljoen gasten in 2020